Merhabalar,
Yazar sayfanız indexe açık görünüyor. Gereksiz sayfaları indexe kapatmanızı öneriyorum. Bazı makalelerin URL çok uzun, anahtar kelimenizde orantılı olarak kısaltmanız yararınıza olacaktır. Bunun haricinde anahtar kelime çalışması yapmadığınızı görüyorum veya çok çok yetersiz kaldığını belirtmeliyim. Sektörel olarak anahtar kelime çalışmasına daha uzun zamanlar harcamanızı öneriyorum. Makale alıp veya yazıp siteye koymak ile ziyaretçi maalesef çekilmiyor. Gerekli ücretli/ücretsiz anahtar kelime araçlarını kullanarak aranma hacimleri, kelimenin kolaylığı/zorluğu ve serp sonuçları gibi çeşitli metrikleri dikkate alarak makaleleri hazırlayınız. Yazılmış olan makaleleri de bu çerçevede güncellemenizi tavsiye ediyorum. Ayrıca web sitenizde yer yer Ingilizce kalmış alanlar görüyorum, düzeltmeniz faydanıza olur. Birkaç yerden kontrol ettim ancak sitenizin spam skoru çok yüksek (%65) ve DA PA (1-3) çok düşük. Spam skoru kimine göre gereksiz kimine göre çok önemli ancak belli ki zararlı backlink çalışması yapılmış. Bunu da kontrol edip temizlemeniz ve yerine yüksek DA PA web sitelerinden backlink çekmenizi öneriyorum. Bunları adım adım tamamlayarak zamana bırakmalısınız, alan adınız henüz 50 günlük.
Selamlar, sevgiler.
Teşekkürler hocam bilgi ve tecrübenize sağlık.