artolive adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kusura bakmayın ama bilimsel bir tartışmaya girer gibi referanslar gösterirken "Yecüc mecüc" veya "uzaylıların ayağı yere basmaktadır" veya filmlerden, fantastik kurgusal hikayelerden referansları duyduğumda duyduğumda sizi ciddiye alıp yazdığım için de pişman oldum...
Dostça bir tavsiye isterseniz boşverin bunları... İnanmayın demiyorum. Çok takılmayın ve kendinizi en azından başka yönlerde geliştirin insanlar size daha çok saygı duyacaklardır.
Teşekkür ederim tavsiyeleriniz için.
Kendim yazılım mühendisiyim.
17 yıllık yazılım geçmişim var. 10 sene çeşitli yazılım firmalarında çalıştım. 4 senedir kendi işimi yapıyorum. Mobil uygulama ve kontrol panelleri iş takip yazılımları geliştiriyorum.
Web,mobil,masaüstü yazılımlar geliştiriyorum. Yapay zeka modülleri ve Python yazılımıylada ilgileniyorum. Kullanamadığım yazılım dili yok. Robot yazılımı arduino ile ve çiplerle robot yazılımları ile ilginiyorum. Ve daha bir çok konularda kendimi geliştiriyorum. Ve her geçen gün kendimi geliştirmeye devam ediyorum.

Ben de size bir tavsiyede bulunayım. Yeni şeyler öğrenmekten korkmayın, yaşlılarımızın söylemiyle icat çıkarmayın sözünün etkisinde kalmayın.

Eskiden yani 600-1600 yılları arasındaki alimler hem tıpçı hem kimyacı hem tarihçi hem fizikçi gibi birçok bilimi ilimi aynı anda öğrenip üzerine kitaplar yazmışlardır. Örnek cezeri, el harezmi, ibn sina vs vs binlerce.

Tavsiyeleriniz için teşekkürler.