Hocam merhaba,
İstanbul'da olduğum zaman boyunca e-ticaret sitem üzerinden bebek giyim aksesur ve hamile gecelikleri satışı gerçekleştirdim. çok ciddi bir pazar payı var. Eğer denemek isterseniz sağlık turizminden ziyade
aklınızda da olan bebek ürünlerine yönelebilirsiniz.
Serili ürünler oluyor genelde. Her modelden en az 1 seri almak zorunda kalıyorsunuz. Bu da ciddi bir maddi güç istiyor.
Öncelikle düşük ürün yelpazesi ile başlar gün geçtikçe yelpazeyi genişletebilirsiniz. Benim hatamı yapmayın sakın

hala daha elimde 2-12 yaş arası erkek çocuk gömlekleri var yaklaşık 200 adet. olsun durdukça değer kazanıyor mübarek bitcoin gibi oldu.
Hastane çıkış setleri çok ilgi görüyordu benim dönemimde.
Lohusa gecelikleri de aynı şekilde. Zeytinburnu tarafından toptancılardan serili olarak alım yapıyordum. depolama alanında sıkıntı yaşamazsanız eğer zeytinburnu piyasası gayet güzel bir pazar bu ürünler için.
tuba collection ürünleri çok kaliteli ve uygundu benim satış yaptığım zamanlarda.
Aynı şekilde zeytinburnunda çok güzel bir çorap toptancısı da vardı. kartvizitleri bulabilirsem paylaşırım sizinle. çok komik rakamlara babet çoraplar ile güzel karlar elde edebiliyordunuz o dönemler. şuan nasıl bir piyasa hakim bilmiyorum inanın. 3 yıldır falan uzak kaldım bu alandan.