Her şerde bir hayır vardır derler ve buna o kadar çok kalpten inanırım ki başıma gelen olaylar zincirinde hala içimde bir umut var.
Doğumdan beridir fakirlik içinde büyüdüm ve bunları saymıyorum bu halimize şükür derim.

sene 2007 tapuya işe girdim (özel sektör) 2008 de işim bitti biraz gezeyim dedim baktım gezmenin sonu yok askere yazılacağım dedim askere gitmeye karar verdim ve tapu dairesine gittim memurlar 6 ay beni aramışlar beni yanlarına alacaklarmış o esnada ben yokum memur olma şansımı kaçırdım

neyse askere gittim askerlik yerim ısparta 500 kişilik asker gurubu içinde tek lise mezunu olup ta çavuş adayı olmayan bendim. Benim dışımdaki tüm lise mezunları çavuş adayıymış. Komutan sen nasıl bir ... dedi bölükte bir tek sen varsın dedi

Neyse dağıtım açıklandı herkes hakkari şırnak tunceli vs vs açıklanırken ben erzuruma düştüm diye seviniyordum meğersem orasıda gezici taburmuş 8 ay boyunca hakkari kırsallarında çadırda kaldım. Kendimi şanslı hissederken meğer beterinde beterine denk gelmişim. (Askerde başıma gelenleri saymıyorum bile)

Neyse artık şansızlıklar peşimi bırakır diyerekten bir işe başladım firma zarf işi idi hani bu banka extre gelen zarfları işi idi. O zamanlar faturan e postana gelsin kampanyası başladı ve sonuç şirket battı işsiz kaldım

Sonra bir işe girdim ve blog yapıyorum ayda 1000 1500tl kazanıyorum ki bu zamanın parası 5 6k eder arkadaşım bitcoin diye birşey var ondan alalım sana dedi o zamanlar 900 ile 1200 arası oynuyor. Yok işim olmaz dedim fırsatı geri çevirdim.

Sonra dediki para vermiyorsun madem madencilik yapalım dedi ayda 200 300tl kazanırsın dedi onada yanaşmadım 1500tl kazanıyorum ya ayda çok paraymış gibi

Yıllar sonra 42bin tl den bitcoin aldım ben aldım ertesi gün30 küsür binlere geriledi paramın çoğu uçtu.

Neyse evlendim ev aldım evin damı akıyor

2 eurodan ciyt token aldım 6 ay bekledim tam yayınlanacağı gün işim çıktı bakamadım telefona borsaya girdi ben görmedim görseydim "0" km araç alacaktım

Hay bahtıma dedim parayı tlde değil dolarda tutayım dedim 18 tl den aldım devlet sağolsun bir gecede 12 13 tl çekti fiyatı elimizde kaldı

Sonra araba piyasası düşer diye beklerken araba fiyatları iyice arttı 2. el külüstür araba aldım oda sıkıntılı çıktı

Elimde 10k para vardı dedimki sterlin alayım kraliçe öldü

Son bir hamle borsaya girdim bir miktar sasa bir miktar hektaş aldım az daha firmalar batıyordu Allah'tan thy biraz kurtardı bizi

Biraz uzun ve ana hatları ile yazdım.
Bu günümüze şükür aç değilim açıkta değilim çorbamız iyi kötü kaynıyor ne ölüyoruz nede sürünüyoruz.

Bakalım başımıza daha neler gelecek...

İyi forumlar