İŞ VERİLDİ KONU KİLİT
Merhaba, php admin paneli yazılım yaptırmak istiyorum, admin paneline giriş yaptıktan sonra sadece veritabanından istediğim verileri çekmesini istiyorum, 3 adet veri çekeceğim farklı veritabanları olacak, ilk veritabanında 2 sütün olacak ad-soyad şeklinde örnek olarak benin istediğim admin panelinde ad sorgusunu veya soyad sorgusunu çalıştırınca öbür sorguyu göstermeli, örnek olarak ad aratınca o ad daki tüm soyadları göstersin.
ikinci veritabanında yaklaşık 6-7 sütün var (örnek olarak id-isim-soyad-ıp adresi-açıklama sütünları olacak), bu veritabanında istediğim admin panelinde isim soyad yazınca bu isim soyad ile eşleşen diğer verileri göstersin, sadece isim soyad değil bu sütündaki tüm veriler olacak istediğim birkaç veriyi sorgulatınca bu verilerle eşleşen diğer sorguları bulsun.
Ticaret sitem için böyle sadece admin panelli lazım, admin panelinde her veritabanı için ayrı sayfa ( bölüm olmasını istiyorum)
hazır admin paneli kulanacaksınız masraf olsun diye sıfırdan yapmanıza gerek yok sadece veritabanında istediğim verileri sorgulatmak istiyorum, verilerim hazır onları sizinke paylaşmayacam daha sonra kendşm veritabanı yedeği yükletip işlemi yapacam, kendim son olarak ufak düzenleme yapacağım. Sadece istediğim bu şekilde yazılım yapmak yeterince açıklayıcı oldu sanırım anlaşılmayan yerleri iletirsiniz ek olarak uç fiyat sunmadan tekliflerinizi iletin ona göre anlaşma yaparız.
Not ) Veri ekleme, düzenleme veya silme olmayacak