Herkese merhabalar,
Ben Oğulcan KARSLI. 27 yaşındayım. 17 yaşında yayıncılık sektöründe depocu olarak başladığım iş hayatıma, 19 yaşında yönetici olarak devam ettim. Birçok kurumsal firmada çalıştım. Bir süre reklam ajansı işlettim. Takiben kurumsal bir firmada İç Anadolu bölge yöneticisi olarak kariyerime devam ettim. Kariyerime ek olarak grafik tasarım, web tasarım, seo, sosyal medya pazarlama ve e-ticaret alanında hizmet verdim. Açık ve uzaktan öğretimden 2 farklı bölümde eğitimimi tamamladım halen 2 farklı alanda da eğitim görmekteyim. Kosgeb hibe ve teşvikleri konusunda birçok arkadaşıma yönlendirmelerim oldu. Birçok farklı sektörde birçok arkadaşımın belli bir yol kat etmesinde yardımcı oldum. Şu güne kadar bunu ticari olarak yapmadım. Fakat bence insan en iyi yaptığı işi yapmalı, bu bağlamda bir danışmanlıkdan ziyade belirlediğiniz hedefler doğrultusunda ticari hayatınızda yol arkadaşlığı sunmak istiyorum.
Peki tam olarak ne yapıyorum;
Ticari dünya internetin aracılığıyla e-ticaretin hayatımıza dahil olmasıyla sınırlarını dünyanın bir ucundan bir ucuna genişletti. Bu bağlamda öncelikle sizden aldığım bilgiler doğrultusunda sektörel araştırma yapıyorum ve kendi sektörünüzde hem yerel hemde küresel açıdan hangi noktada olduğunuzun tespitini yapıyorum.
Bunu takiben yerel ve küresel anlamda alabileceğiniz destek ve ya teşvik benzeri fonların araştırmalarını yapıyorum. Bunlardan nasıl faydalanacağınıza dahil süreci takip ediyor ve sürece dahil oluyorum.
Takiben fiziki satışınız varsa bulunduğunuz bölgenin analizini yapıp, reklam, pazarlama ve gelişim için kurumsal bir yol haritası çıkarıyorum ve bu yol haritasının tüm süreçlerinde sizlere destek oluyor yakından takip ediyorum.
E-ticaret noktasında hem sosyal medya, hem web siteniz, hemde pazar yerleri üzerinde ki mevcut konumunuzu tespit edip, daha ileriyi planlayan yol haritaları çıkartıyorum. Şayet e-ticaret, sosyal medya pazarlama noktasında girişimleriniz yoksa bu bağlamda bütçenize paralel talepleriniz doğrultusunda gerekli analizleri yapıp, sizler için tamamen sizin faydanıza ve adınıza fiyat teklifleri alıp, doğru olduğuna istişare edip karar verdiğimiz ölçüde talepler sunup bunların geri dönüşlerinin raporlamasını yapıyorum. Kararınız doğrultusunda a'dan z'ye anlaşmaya vardığımız ekip ve ya ekiplerle olan tüm çalışma sürecini yakından takip ediyor, sizi ve işletmenizi koruyucu iş sözleşmelerini hazırlıyor ve işin tam istediğimiz şekilde olması için gereken sürecin yönetimini yapıyorum.
İhracat, ithalat anlamında tüm eksik ve ihtiyaçlarınızı belirliyor gerek yasal süreçlerle ilgili, gerekse nakliye ve benzeri lojistik süreçleriyle ilgili destek oluyorum.
Kısacası sizin büyümeniz ve gelişmeniz için gereken bütün ihtiyaçlarınızı bütçenize uygun şekilde belirliyor bu bağlamda süreç takibi yapıyorum.
Yeni girişim yapacak girişimciler içinse sürecin en başından en doğru yol haritasını çiziyor ve süreçlerine dahil oluyorum.
Taleplerinizi özel mesaj yoluyla iletmeniz durumunda sizden alacağım bilgiler doğrultusunda sizin için neler yapabileceğime dair teklif iletmekten memnuniyet duyarım.
Her şeyin gönlünüzce olmasın dileğimle.