Merhabalar arkadaşlar,
Youtube üzerinde hiç bir bilgim ve tecrübem olmadığı için burada işi bilenlerden fikir edinmek adına açıyorum bu başlığı.
Ben sistem sorumlusu olarak görev yapan bir maaşlı çalışan olarak bilgi birikimimi youtube üzerinde daha geniş kitlelere sunmak istiyorum.
Öncelikle biraz daha yüzeysel herkesin ihtiyaç duyabileceği Modem arayüz ayarları ile başlayarak kanala ciddi bir içerik hazırlamayı düşünüyorum. Elimde bulunan 5 farklı modemin tüm arayüz ayarlarını detaylı bir şekilde açıklamayı düşünüyorum.
Elimde olan access point lerin yapılandırmaları ile ilgili detaylı bilgi paylaşımı yapmayı düşünüyorum.
Teknoloji kanalı olacağı için paket açılışları vs. çok fazla olamayacak. Malumunuz bizim sektör biraz daha kurumsal kanala kaydığı için maliyetler çok yüksek oluyor. Öyle bir bütçeye sahip olmadığım için paket açılışları ve ürün tanım videoları çekemeyeceğim, ama çözüm ortaklarımdan yeni teknoloji sistemleri temin edip kurulum ve konfigürasyon süreci hakkında videolar hazırlayabilirim.
Bu video içerikleri hazırlanıp kanala eklendikten sonra en az 20 video gibi bir rakam olacağını düşünüyorum. Bu süreçten sonra biraz daha sistem tarafına yönelerek network ve wlan yapıları hakkında, windows server güncellemeleri ve zaafiyetleri ve bu zaafiyetlerin neler yapılarak minimum seviyilerine çekilebileceği hakkında video içerikleri hazırlama düşüncesindeyim.
Siz değerli R10 ailesinden de bana fikir ve/veya önerilerinizi sunmanızı rica ederim.
Bu tarz teknoloji bilgi kanalları youtube üzerinde etkileşim oranı nasıldır ?
Ne gibi içerikler ile daha ilgi çekici hale getirebilirim ?
Şimdiden herkese çok teşekkür ediyorum.
İyi forumlar dilerim.