Merhabalar;
İnternet ağ sistemini kontrol etmek isteyen tüm bireysel yada kurumsal firmalarca kullanılabilecek, aktif geliştirme çalışmalarını devam ettirdiğim radius sunucuyu ücretsiz olarak tarafınıza sunuyorum. Kullanıcılar tarafından üst düzey ticari kazançlar beklemiyorum, Radius sunucuyu ücretsiz olarak kullanabilirsiniz. Kullanım için site üzerinden üyelik oluşturmanız gerekiyor, kullanıcı adı ve şifrenizle sistem içerisine giriş yapıyorsunuz.
Tarafınıza verilen Radius Server Ip adresine Mikrotik firewall cihazınızı yönlendirerek Mikrotik Cihazlar ile tam uyumlu sunucunuzu kullanmaya başlayabilirsiniz.
NetQ Radius Server ile ;
- PPPOE kullanıcı adı ve şifresi oluşturabilir,
- PPPOE kullanıcılarınıza süre (Gün,Ay,Yıl) tanımlaması yapabilir,
- Tarife oluşturabilir ve Kota , Download Upload hız tanımlamaları yapabilirsiniz,
- Sms entegrasyonu ile sms gönderimi yapabilir. (YAKINDA)
- Sanal Pos entegrasyonu ile kullanıcı bazlı tahsilat yapabilirsiniz.(YAKINDA)
Aktif geliştirme çalışmaları devam ettiği için birçok eklenti ekleme, geliştirme çalışmalarına devam etmekteyim. Sunucu kullanımı ücretsizdir. Sadece Sanal Pos ve Sms kullanımı yapılacak ise kendi entegrasyonum olan firma ile çalışmasına izin veriyorum. Ayrıca Özel domain name (123@ttnet, 123@maksimumcafe, 123@ogrenciyurdu vs. ) kullanımı yapılacak yada özel Hotspot Login Ekranı isteniyor ise geliştirme ücreti alacağım.
NetQ Radius sunucuya kayıt olmak için;
https://radius.netq.com.tr/
**Dipnot: Yazılım içerisine entegre edilecek Sanal Pos ve Sms Sağlayıcı firma arayışım bulunmaktadır. Bu konuyla ilgilenen firmalar tarafıma bilgi verirler ise sevinirim.