Ailem uzun yıllardır tekstil işi ile ilgilenmekte. Her ne kadar işimiz dijital olsa da bunu babaya kabullendirmek ve bir yükten ziyade kolaylık, ticareti hızlandıracak bir yenilik olduğunu anlatmak ne yazık ki zor olabiliyor. Bir ara toptan satış için web sitesi kurmaya yeltendik ancak babam almak isteyenlerin kendisini araması gerektiğini düşündüğü için marka değeri açısından kapalı kalsa daha iyi olur diye düşündüm. 😄
Şimdi daha pratik şekilde en azından kendisinin bir kataloğu olarak kalması adına çocuk giyim ürünlerimizi Instagram'a ve TikTok'a yüklemeye başladık. Her ne kadar tek günde fazla paylaşım olumlu olmasa da konu etiketlerindeki hype'ı görmek adına birkaç tane de gönderi yükledim. Şimdi güven adına az da olsa takipçiye ihtiyacımız var sanırım, takiplerinizi de bekleriz 😄😄
Kısa bir sürede marka kimliği, tasarım çizgileri gibi konuları oturtup bildiğiniz direkt hepsini tek kişi yapmaya çalıştım. Bir şeyleri kabullendirmek adına bazen elimizi taşın altına da koyabilmemiz lazım nihayetinde...
Yorumlarınıza ve desteklerinize talibiz. R10+ ile yanıt verilecektir. 🙂
https://instagram.com/jellybonnycocu...d=YmMyMTA2M2Y=