csfrag adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam icloud ayarı kapatılabiliyor zaten . onun dışında iclouda giriş yapıp yedekleri oradan silebilirsiniz, yada indirebilirsiniz.

Ben 2013 mac e geçince dedim bu neymiş böyle. Premiere pro açtım attım 4k video, afedersiniz köpek gibi oynatıyor. Hp omen vardı i7 7. nesil 16 ram 2013 mac kadar oynatamıyordu . Sonra arkadaşıma satıp 2020 m1 aldım. M1 çok iyi, kesinlikle bir windows cihaza değişmem.

Tabi ki ben de masaüstü cihaz kullanıyorum hocam, oyun oynarken ve bazen video montaj yaparken. Diyeceksin ki maci neden kullanıyorsun. Macbook air i evdeyken yada dışarıdayken kullanıyorum. Mesela biraz önce montaj yaptım. Mouse kullanmadım bile touch padi yetiyor valla.

Ben de ilk zamanlar sizin gibiydim hocam, nasıl kasıyordu beni anlatamam. Bir şey yaparken sanki uğraştırıyor, yani en basit dosya atıcan uğraşıyorsun, fakat olay alışmakta ve kısayolunu bulmakta. Bulunca sorun olmuyor. Size önerim 1 şans daha verin .

Selamlar, öncelikle ben dağınık birisiyim bilgisayarımda yeri geliyor 25 sekme 3 tane farklı ide 3 farklı masaüstünde farklı farklı uygulamalar açık oluyor. Böyle daha rahat çalışıyorum. 16 gb pro m1 modelini kullanıyorum. Bilgisayar 1 kere bile o kadar program açık olmasına rağmen donmadı. Hatta bazen açtığım programı aylar sonra fark ediyorum.
İşletim sisteminin çok stabil olduğunu hissediyorsunuz hiçbir program hataya düşmüyor. Terminal ve brew ikilisiyle neredeyse her programı bağımlılık derdini düşünmeden kurabiliyorsunuz. Bir geliştirici olarak çok hoşuma gidiyor. Ben 13 inch modelini kullanıyorum bilgisayar çok kompakt ve hafif. Ve şarjı gerçekten çok gidiyor. Sarjı fulledikten sonra 1 gün gidiyor 10 saat full kullanım
Eğer almayı düşünüyseniz kesinlikle tavsiye ederim.