Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Aynen öyle sürekli gelişim gerekiyor . Ama üzüldüğüm kısım birkaç yıl yatarak üniversite geçiren kendini geliştirmemiş insanların iş sahibi olacaklarını sanmaları üzüyor. Hayatın darbesini mezun olduktan sonra yiyor insan. Benim bunları yazmamda tesir etmeyecek ama mezun olduktan sonra işsiz kalıp cepte para kalmayınca o zaman işte hırslı olanlar kendini geliştirenler kazanıyor.

Her alanda herşeyi bilmek gerekiyor belki de bu benim meraklı yapımdan dolayı bilmiyorum kendimi hiçbir konuda uzman seviyesinde görmüyorum ama karışık herşeyden biraz biliyorum. Udemy arşivime baksan herşeyden alakasız farklı farklı dersler var müsait oldukça izliyorum
Benim gerçek bir hayatım var, Herşey sosyal medya ya da internet değil benim için. Ama her ikisini birbirine bağlayınca daha etkili oluyor insan. Boş kaldığım zaman sürekli araştırma yaparım belki öğrendiklerim şuan da, hemen işime yaramaz ama derim ki ya ben bunu biliyorum ya da çözerim diyebiliyorum. 😊 Bir şeyler denemek lazım, nasıl para kazanırım konusu açmak yerine para kazanmak için ne yapabilirim, nasıl çalışma yapmam ya da neler öğrenmeliyim daha iyi. 😊