Ya hala dediklerimi yanıtlayamıyorsun 😂 şimdide filmleri ornek veriyorsun ben sana bilimsel belgelerden bahsediyorum yazdıklarımı cevapla yörüngede geçen iss yi güzel bir teleskop ile rahatlıkla görebiliyorsun. Öğrenciler kendi uydularıni aracı firmalar ile gönderebiliyor para ile uzaya çıkabiliyorsun bunları yanıtla sen hepsimi yalan dünyanın yarısı yalan mı ciddi olamazsın ya 😂
İss i bırak uçaklarda havada uçuyor abicim sen neden buna kafayı takıyorsun ki onu anlamıyorum. Düz dünya uydu da olmaz demedik. Düz dünyada da 50 bin km ye kadar çıkabilirsin bunlar mevzu değil.
Bak şimdi sana bilimsel makale ;
40 bin km dünya var. 111 km meridyen boyu ,100 km de 784 metre kaçınılmaz eğim olması lazım. Buna göre şu resimdeki düzlüğü bana açıklarmısın ? Ben sana bu soruyu 5. Kez soruyorum. Bu görüntüde yatay olarak 2000 km den ötesini görüyorsun. Diğer camdan da baktığında 2000 km görüyorsun. Toplam 4000 km. Çok para vermene gerek yok 200 dolara türk hava yolları çıkarıyor. 😂 Bu resmi kendim çektim ayrıca
BİLİM ZATEN TEORİLER BÜTÜNÜDÜR. BİR DİN DEĞİLDİR.
DOLAYISI İLE TEORİLERE SAYGI DUYMAK BİLİME İNANAN SİZLER İÇİN SAYGI DUYULMASI GEREKEN BİR ŞEYDİR.
LÜTFEN İNANDIĞINIZ BİLİME SAYGI DUYUN VE TEORİ DUYDUĞUNUZDA HAKARET ETMEYİN.
SAYGI ÇERÇEVESİNDE HAKARETSİZ KONUŞTUĞUNUZ İÇİN TEŞEKKÜRLER.
SAYGILAR