Burdaki birçok kişi emek vermeden para kazanmanın , zengin olmanın peşinde. Kendini geliştirmemiş birçok kişi var sürekli aynı konuları görüyorum Ticket destek, canlı destek işi arayanlar gibi birçok onu konu görüyorum.
Bu arkadaşlar kendini geliştirmeyi düşünmüyor. Geçen gün
ÜCRETSİZ Dış ticaret eğitimi konusu açtım SERTİFİKALI ama pek sallayan olmadı ya o an ki paylaşım saatinden dolayı ya da forumdakilerin ilgisini çekmedi anlamadım... Yine de yazı içine linkini ekledim belki birilerinin dikkatini çeker vesile olmuş olurum.
Kendinizi geliştirin Dil öğrenin , Diksiyon eğitimi alın , beden dili eğitimi alın , ne alaka diyenler olacaktır illa ki denk gelir hayatınızın bir kenarında kullanırsınız, bilgidir sonuçta kullanırsın . Herşeyden para kazanıcaz diye bişey yok
Lütfen artık herkesin yapabileceği basit düzeydeki işler için konu açmayın rağbet görmüyor ihtiyaç olmuyor artık bu tarz işlere özellikle forumda.
Kariyer gibi siteler üzerinden ilanlar kovalayın. Linkedin hesabı açın sektörlerinizdeki insanlarla etkileşim içinde olun .
Bu konuyu neden açtım neden yazıyorum bilmiyorum canım sıkıldı yazmak istedim sadece , ve birçok kişi bunları okumayacak , bu demir23 ne zırvalıyor şimdi kendi işine baksın kendisini geliştirsin diyenler olacaktır illa ki