tolgaege adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
yazdıklarımı okuduğunu izlediğini veya araştırdığını düşünmüyorum.

100 km de 784 metre eğim olması şartını söyledim. bırak zenginleri fakirleri.
matematiksel olarak şunu bana açıkla küre olduğuna inanacağım.

hiç bir ülke kendi medyasını kontrol edemiyor buna rusyada avrupa ülkeleride Türkiyede dahil hatta amerika bile dahil.
sen bana diyorsun ki nasıl saklasınlar

eğitim sistemimizi kim yönetiyor ? İsrail.
medyamız kimin elinde ? Arap , amerika ve israillilerin kanalları.
neyi kime yutturamayacaklarını söyelermisin ? ayakta uyuyorsunuz farkında bile değilsiniz.

100 KM de 784 metre kaçınılmaz eğim olması lazım . şu görüntüye bakarmısın eğim bunun neresinde?

evet işte onu diyorum hazır balonla gidilmişi var . amerikayı yeniden keşfe gerek yok .

amerika keşfi bile dünyaya uyutma projesidi ayrıca osmanlı sözde amerika keşfedilmeden önce yerlilerle ticaret yapıyormuş oda devlet kayıtların
tüm dünya amerika Colomb tarafından keşfedildi sanıyor. tüm dünyayı o kadar zengin varken nasıl uyuttular değildi gerçekten çok enteresan.
orda yaşayan yerliler bile farkında değilmiş amerikanın.
Colomb gelince amerikada olduklarını anlamışlar
hatta öyle anlamışlar ki amerikada olduklarına çoğu ölmüş bu gerçeğe daha fazla dayanamayıp.
İngilizler,almanlar ve ispanyollar istila edip ne kadar amerika keşfine inanamayan yerli varsa hepsini öldürmüş.

gülüyoruz ama gerçekler acıdır

meluncanlar konusunu araştırın. colomb dan önce amerikayı keşfedenler onlar.

https://www.youtube.com/watch?v=qWjzHME20UE
Ya abi hala bana instagram postlari ile cevap veriyorsun sıkıntılımısın 😂 ya diyorum ki artık siviller bile uzaya çıkabiliyor savunduğun şeye bak 😂😂 ya bir şeyler söylüyorsun elinde bir tane bilimsel makale yok. Ya instagram postu yada youtube videosu atiyorsun 😂 attığın görsellerin bir çoğu zırva bir çoğuda nasanın su altı kıyafet testlerine ait 2000 dolar gibi bir maliyete uzaya balon 100k gibi bir maliyete uzaya kendiniz çıkıyorsunuz öyle bir devirdeyiz hala gelmiş bana dünya düz diyorsun. dünya üzerinde 1 milyona yakın pilot var amerika içerisinde yüzbinlerce pilot lisansına sahip sivil var ne sıkıntılı insanlarsınız ya. Ek olarak uzayda yüzlerce uydu var kendi araçlarınız ile iss ile haberleşebileceğiniz sistemler var ayda yüzlerce starlink uydusu fırlatılıyor ayda onlarca araç fırlatılıyor hepsi canlı yayında bunların hepsine yalan demek cidden çok büyük yürek ister valla helal olsun rica ediyorum bana resmi bilimsel belge dışında instagram postları atmayın gözünüzü seveyim 😂 ek olarak bir uzay şirketi 10k gibi bir fiyata minik bir uyduyu yörüngeye sokuyor bunlarında yüzlerce müşterisi var görüntülerini canlı yayında yayınlayan öğrenciler var yazık cidden yazık 😂