Hocam gözünüzü seveyim yukarida ki mesajlarda dediğim gibi yumurta bile uzaya çıktı 😂 onca sivil insan var kendi çabalarıyla atmosfer ötesine geçmiş sizde alın bir balon çıkın yukarıya yani bir salak saçma instagram youtube hesaplarına dayanarak bunlarıda kanıt göstererek nasıl bu kadar emin konuşabilir ya.
Ek olarak blueorigin 100k dolara uzayda 10 dakika geçirmenizi sağlıyor gidip gelen youtuberler var bu kadar halka açılmış bir hizmeti nasıl olurda bu denli saklayabilirler ve nasıl olurda bunu sizin gibi küçük bir kitle bilebilir 😂 dünyada bu paraya sahip milyonlar var belki de milyara yaklaşır bilemem ama bu denli büyük bir olayı kanıtlamak için feda edilecek bir rakam buyurun bekliyorum.
yazdıklarımı okuduğunu izlediğini veya araştırdığını düşünmüyorum.
100 km de 784 metre eğim olması şartını söyledim. bırak zenginleri fakirleri.
matematiksel olarak şunu bana açıkla küre olduğuna inanacağım.
hiç bir ülke kendi medyasını kontrol edemiyor buna rusyada avrupa ülkeleride Türkiyede dahil hatta amerika bile dahil.
sen bana diyorsun ki nasıl saklasınlar
eğitim sistemimizi kim yönetiyor ? İsrail.
medyamız kimin elinde ? Arap , amerika ve israillilerin kanalları.
neyi kime yutturamayacaklarını söyelermisin ? ayakta uyuyorsunuz farkında bile değilsiniz.
100 KM de 784 metre kaçınılmaz eğim olması lazım . şu görüntüye bakarmısın eğim bunun neresinde?
evet işte onu diyorum hazır balonla gidilmişi var . amerikayı yeniden keşfe gerek yok .
amerika keşfi bile dünyaya uyutma projesidi ayrıca osmanlı sözde amerika keşfedilmeden önce yerlilerle ticaret yapıyormuş oda devlet kayıtların

tüm dünya amerika Colomb tarafından keşfedildi sanıyor. tüm dünyayı o kadar zengin varken nasıl uyuttular değildi gerçekten çok enteresan.
orda yaşayan yerliler bile farkında değilmiş amerikanın.
Colomb gelince amerikada olduklarını anlamışlar

hatta öyle anlamışlar ki amerikada olduklarına çoğu ölmüş bu gerçeğe daha fazla dayanamayıp.
İngilizler,almanlar ve ispanyollar istila edip ne kadar amerika keşfine inanamayan yerli varsa hepsini öldürmüş.
gülüyoruz ama gerçekler acıdır
meluncanlar konusunu araştırın. colomb dan önce amerikayı keşfedenler onlar.
https://www.youtube.com/watch?v=qWjzHME20UE
BİLİM ZATEN TEORİLER BÜTÜNÜDÜR. BİR DİN DEĞİLDİR.
DOLAYISI İLE TEORİLERE SAYGI DUYMAK BİLİME İNANAN SİZLER İÇİN SAYGI DUYULMASI GEREKEN BİR ŞEYDİR.
LÜTFEN İNANDIĞINIZ BİLİME SAYGI DUYUN VE TEORİ DUYDUĞUNUZDA HAKARET ETMEYİN.
SAYGI ÇERÇEVESİNDE HAKARETSİZ KONUŞTUĞUNUZ İÇİN TEŞEKKÜRLER.
SAYGILAR