CihanAksoy adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bu yazdıklarını CAHİLliğine verip küçük birkaç şeyle konuyu bağlıyorum. Birgün geri dönüp bunları okursan "ulan ben ne yazmışım ya ne kadar cahilmişim" diyeceksin. İşte orada kendinden utandığın vakit bu yazılarım aklına gelsin

Sana tavsiyelerim. Hatta yazılarına bakarak yaşınında benden küçük olduğunu düşünüyorum. Sana abi tavsiyelerim;

1- Karşındakinin kim olduğunu bilmeden "3-5 deneyiminle" v.s gibi aşağılama. Senin gibi OLMADIĞIMIZ kişiliklerin reklamını yapmıyor olabiliriz. Ama benim öğrencim olarak yetişenlere bile izletsem şu videolarını ardıyla gülerler. Malesef cahilsin ve yaşına veriyorum.
2- Bu önemli web verileri dediğin veriler nasıl oluşuyormuş git bi google kaynaklarından oku. Sonra pagespeed'in neden bu kadar önemli olduğunu öğrenmiş olacaksın
3- Prefetch, preconnect'i biraz araştır. Ne olduğunu bildiğinden şüheliyim.

Wordpress site ile uğraşmayalı yaklaşık 10 yıl oluyor. Ben genelde işlerimi sıfırdan ve senin daha önce birarada görmediğin ücretlere yapıyorum. Şimdi otur ve biraz öğren dostum. Ama A okuyup B anlayıp. Sonra ben TÜRKİYE'de Kİ EN İYİ A'cıyım diye gelme bence, gömerler

Birde yazımı okuduktan sonra "Above-the-Fold nedir" diye google'da aradığına eminim ama ispatlayamam. Çünkü malesef okadar cahilsin
bugün doğumgünün olduğunu gördüm ve daha fazla uzatmayacam tartışmayı
sen en iyisisin tamam. en azından bugünlük