Kaldırılmaması hatta ve hatta bazı meslek dalları haricinde ki onlarda askerlik süresi boyunca kamuya çalışarak bu görevi ideme ettirmeli zorunlu kabul edilmesi ve cezasınında daha ağır olması taraftarıyım.... Her Türk gencinin askeri eğitim alması önemli bu basit gelebilir ama ilerleyen dönemde yararı olacaktır. Her Türk Asker Doğar. Boşuna denilmemiş...
15 ay askerlik yaptım bugün çağırsınlar yine giderim
Bende 15 ay yaptım Allah nasip etti sizin gibi aynı düşüncedeyim bir daha çağırsalar yine koşarak giderim askerlik dünyanın en basit mesleklerinden birisidir verilen emre uy yap denileni yap kafan rahat olsun soracak olursanız hatay dörtyolda yaptım patlamaların en yoğun olduğu dönemlerdi askerlik yapmak istemeyenler tabikide olabilir hatta devlet isteyenlere bu imkanıda sağlayabilir fakat kamu personeli olamaz şartı getirebilir askerliği yapmak istemeyen kamudan maaşda almayı istemez diğer yaptırımda parayı ver yapma şuandaki miktar ne kadar bilmiyorum ama 1 katı daha yükseltilebilir bu benim düşüncelerim yapmak istemeyenede saygı duyarım yapanada ama bazı şeylerden mahrum kalmaları gerekiyor.