Güzel kardeşim tüm samimiyetimle söylüyorum tek temennim Allah sana başka dert vermesin. Al çocuğunu güzel güzel sev onunla vakit geçir. Benim gibi çocuk sesine bile tahammül edemeyen bir kütüğü bile insan evladı yaptıysa sevgisiyle seni ihya eder.
Kim bana bir nokta kadar değer veriyorsa aynı karşılığı veriyorum. Değer vermeyenle arayı soğuturum ama tamamen bitirmem. Genellikle eş dost aile ilişkilerim notr'dür önemli bir şey olmadıkça aramam arayinca ya bir yerleri kalkar ya da kapris yaparlar (hissediyorum) o yüzden birisini aramak veya bir şeyler beklemek çok sevdiğim bir şey değil. Ha arayınca o değeri de görürüm onu da belirteyim yani kapris yapsalar bile o değeri fazlasıyla alırım. Bunu da zamanla ben onların aklına yerleştirdim.
Burda en önemli faktör annedir/kaynanadır bunu unutma .
Evet aile sevgisi olarak biraz geride bırakılmışız fakat hayat zayıfları sevmez öyle bile olsak bunu aileye/eşe göstermek bazen olmuyor. Güçlü durmak ve güçlü görünmek zorundayız. Bilemezsin yarın ne olup biteceğini....
Dün beni küçük görenler bu gün benden telefon bekliyor dün saygısızlık yapanlar bu gün ayağıma geliyor. Demem o ki ne dünün çaresizlikleri beni üzüyor ne de bu günün özgüvenine güveniyorum. Boşverdim hepsi geçip gidiyor geriye bir bakıyorsun ki sen ne yapmışsan kendine yapmışsin...
Kızın konuşmaya başlasın bakayım bir baba desin seni o zaman görürüm: ) Selametle