YasinReal adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Allahu Teâlâ herkesi farklı bir şekilde sınıyor hocam, size şöyle söyliyeyim kız çocuk her zaman babaya düşkündür Allahım analı babalı büyütsün inşallah.
İnşallah hocam sağolun. Çocukluğumdan beri kız çocuğum olsun isterdim çok şükür rabbim yormadan nasip etti. İnşallah kızım hayırlı bir evlat olur, babasının onu çok seveceği kesin oda inşallah babasını çok sever

Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sende kendimi görüyorum yaşın kaç bilmiyorum ama insallah benim yaptığım hataları yapmazsın sonra şirket sahibi olup kimseye ihtiyacın kalmıyor... Anne - baba - kardeş gibi Tek derdin de çocuğun oluyor... neyse konuşmayacağım iyi geceler.
Bugün işimin yanında bir şirket kurma hazırlığındayım o kadar çok emek verdim ki gerçekten içimden bazen geçiyor o şirketle büyük başarılara ulaşsam değişecek mi? Bunu çok merak ediyorum. İhtiyaç kalmayacak kadar kötü değiller ama ne bileyim benim mesela biraz sizden farklı sanırım.

sacilannurlar adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hayat böyle maalesef. Bende çok daha büyük ve yaralı yaşanmışlıklar var. Anlatsam deli dersiniz fakat bana normal geliyor. Siz artık bir babasınız. Annenize babanıza hürmet gösterin fakat onlardan artık onay beklemeyin. Dinlenilmediğiniz yerde konuşmayın. Ağzınızdan cımbızla laf aldırın. Ağırlığınızın olmadığı yerde daha ağır durun. Hayatta her zaman böyle durumlar olacaktır. Dengesizlikler olacaktır. Dengelemek ise bize düşecektir.
Hocam hürmette saygıda problemimiz yok zaten onlarda gaddar hayırsız değiller ama işte hep arka planda kaldık. Çok küçüklükten beridir. Bu da insanda yıldan yıla çok birikiyor, hele birde dışarıda ki insanlar bile farkedip dillendirdiğinde çok ağrıma gidiyor. Dediğinizi en son ki olaydan sonra da kesinlikle içimden geçirdim. Bundan sonra çok daha ağır olacağım.

Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ya kral gece gece üzdün be anasını sattığımın dünyası
Allah analı babalı büyütsün
Allah razı olsun kardeşim sağol. Yani çok daha büyük dert tasalar vardır ama biraz içimi dökmek istedim çünkü birkaç gündür olanlar biraz ağır geldi artık.

MuratCENGEL adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hocam bi kız çocuğu dünya'ya getirerek tüm problemi ortadan kaldırmışsın Merak etme geliyor gelmekte olan

Allah bağışlasın.
Sağolun cümlemizinkini. Kızım benim şuan bile uyurken izlerken mutlu ediyor.

Kriptopay adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Allah analı babalı büyütsün.. hocam dert etme, dua et.. tabi ki beklentiler üzebilir.
Evet hocam insanı zaten o ilgi beklentisi üzüyor. Amin cümlemizinkini.

Tam35 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ne güzel kendi aileni kurmuşsun işte hocam. Kendinizi yalnız zannetmeyin, herkesin ailesinde kusur var yetiştirilme zamanları travmalar yaşıyor.
Hatasıyla sevabıyla bugüne gelindi bundan sonrasına bakmak lazım. Ailelerimiz ne yaşadı onu biliyor muyuz? Gram sevgi görmeden bilmemkaç kardeş içerisinde hayatta kalmaya çabalayarak büyümüş bir babaya sahibim, sevgisini yansıtamayan bir adamdır belki de sevmek nedir onu bilmez, ben de nasibimi aldım ama şimdi nasıl suçlayayım bu adamı? Bildiğim tek şey var hayata onun baktığı pencereden bakmak istemezdim, onun gibi olmak istemezdim, tuttum ben de kendimi yetiştirdim, şu an ki kendimden memnunum, ailemin nasıl bir katkısı var tartışılır ama iyi ki onlar bana önderlik etmemiş diyorum. Bir şikayetim de yok, hatasıyla sevabıyla travmasıyla katkılarıyla hayatımda var oldular, kendimi bildiğim bir yaştayım önüme bakıyorum. Onları da anlamak lazım.

Velhasılı, boşver hocam.
Hocam diğerleriyle senin aranda uçurum olunca insanın ağrına gidiyor.

BuyW.NET adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Allah var yalnız değilsin
Sağolun hocam, namaza başlayacağım gerçekten ihtiyacım olduğunu hissediyorum.

GreenLight adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Allah yolunu bahtını açık etsin. Sen canını sıkma. Ailenin başarıyı ve zekayı bu kadar önemsememesi gerekiyor. nasıl başarılı çocuklar yetiştirdim değil de nasıl ahlaklı ve düzgün çocuklar yetiştirdim diye övünmeliler. Siz öylesiniz gördüğüm kadarıyla. Siz kendinizle övünün. Para gelir gider. Herkesin iyi olduğu bir konu var. Bir gün herşey alt üst olur, senelerce okula ve kariyere önem vermiş bir kişinin aylık kazandığını günlük kazanırsınız belli mi olur? Bunun için çok zeki olmaya gerek yok. iyi olduğunuz konular varsa onlara odaklanın. Kızınızı da Allah analı babalı büyütsün. Kesinlikle ona iyi olmayı öğretin. Okul başarısı, kariyeri veya işi ikinci planda olsun
Sağolun teşekkür ederim. Ben zaten işimin yanında eşek gibi gece gündüz web ve grafik tasarımla uğraşıyorum maddi olarak problemim yok ama insanların bakışı farklı. Kızıma kendi travmalarımı yaşatmayacağım kesinlikle, cümlemizinkini sağolun.

UfuX adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Selamlar, maalesef kimsenin dört dörtlük yaşamı yok. Herkesin kim bilir içinde neler var, ne fırtınalar kopuyordur. Konuyu okuyunca üzülmedim değil. Üzülüyor insan, ama gerçekten de bu hayatta her şeyden önce sağlık gelir. Sağlığınız yerindeyse her şey bir şekilde oturur. Oturun konuşun, birbirinize ters giden bir şeyler varsa yapmayın mesela, mutlu olun. Hayat sıradan şeylere üzülmek için çok kısa, mutlu olacak şeyleri bulmalı insan.

Allah kızınıza da sağlıklı ve mutlu bir gelecek nasip etsin İnşallah.

Allah tüm iyi insanlara, sağlık, sabır, mutluluk versin. Rabbim kötü insanlara fırsat vermesin.
Çok şükür ufak tefek şeyler harici büyük sağlık problemim yok. Hocam kimseye neden bana böyle davrandınız diyemem o çok ağır. Amin.

Kaleservers adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
En azından bir aile kurmuşsunuz, herkesin sınavı farklı..
Haklısınız hocam, buna da şükür.

Hopeless adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Çok fazla okumadan yazıyorum - affola.

Aynı sorunları yaşayan biri olarak cevaplamak isterim. Erkek olarak bu dünyada, seni Annen ve Babandan başka kimse 'o' şekilde sevmeyecektir. Bu eşiniz olabilir, sevgiliniz olabilir vs vs. maalesef düzen böyledir. Buna alışmanız gerekir. Erkek yalnızdır, en basit olarak böyle söyleyebildim. Bu ölene dek böyle sürecektir. Buna alışsanız iyi olacak, yoksa size dert olur. Bu işin manevi yönleri var, tabiki Allah hiç bir kulunu yalnız bırakmaz ama dünyanın kuralları bu.. Ve erkek hakları çok fazla çiğnenmekte.. Kimse, ama kimse seni hayatının merkezine koymayacaktır. Çünkü, kadınlar erkek gibi sevmez (sevemez) doğası gereği yaradılış gereği bu böyle değildir. Gerçekten istisna bile yoktur bu konuda.. Erkeğin maddi gelirine göre kadının sevgisi artar veya azalır, kimse tantana yapmasın, bilimsel araştırmalar bunu söylüyor malesef.

Geçen gün bir youtube shorts izledim 10 tane kadına soruyorlar, azrail gelse seni mi koca mı alsın tek bir seçenek var diye soruyorlar, kadınların hepsi kocamı diyor, erkeklerin hepsi kendisinin canını alsın diyor..

Erkek olarak size youtube da bir kanal önermek isterim ' Dr.redpill' mutlaka bu adamı izleyin, bu söylediklerinizi özetliyor..
Haklısınız hocam ben biraz da yapı olarak sevdiğim insanlara kıymetli olduğunu hissetirmeyi severim belki de ben kendim hiç hissetmediğim içindir. Videoyu izlemiştim. Sağolun.

Zenx adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Allah bağışlasın kardeşm.
Amin sağolun.