Çok fazla okumadan yazıyorum - affola.
Aynı sorunları yaşayan biri olarak cevaplamak isterim. Erkek olarak bu dünyada, seni Annen ve Babandan başka kimse 'o' şekilde sevmeyecektir. Bu eşiniz olabilir, sevgiliniz olabilir vs vs. maalesef düzen böyledir. Buna alışmanız gerekir. Erkek yalnızdır, en basit olarak böyle söyleyebildim. Bu ölene dek böyle sürecektir. Buna alışsanız iyi olacak, yoksa size dert olur. Bu işin manevi yönleri var, tabiki Allah hiç bir kulunu yalnız bırakmaz ama dünyanın kuralları bu.. Ve erkek hakları çok fazla çiğnenmekte.. Kimse, ama kimse seni hayatının merkezine koymayacaktır. Çünkü, kadınlar erkek gibi sevmez (sevemez) doğası gereği yaradılış gereği bu böyle değildir. Gerçekten istisna bile yoktur bu konuda.. Erkeğin maddi gelirine göre kadının sevgisi artar veya azalır, kimse tantana yapmasın, bilimsel araştırmalar bunu söylüyor malesef.
Geçen gün bir youtube shorts izledim 10 tane kadına soruyorlar, azrail gelse seni mi koca mı alsın tek bir seçenek var diye soruyorlar, kadınların hepsi kocamı diyor, erkeklerin hepsi kendisinin canını alsın diyor..
Erkek olarak size youtube da bir kanal önermek isterim ' Dr.redpill' mutlaka bu adamı izleyin, bu söylediklerinizi özetliyor..