Merhaba arkadaşlar.
Her şeyi ie kendim hazırladığım E-Ticaret sitemi elimde olmayan nedenlerden dolayı satma kararı aldım. Site açılalı 1 ay olmasına rağmen küçük çaplı 2-3 sipariş almıştır.
Sitede satılan ürünler marka ürünlerdir. Salomon, Helly Hansen, Regatta, Craghoppers gibi popülasyonu son derece yüksek markalardır.
Ürünlerin barkodları gerçek barkod olduğu için Google Merchant'dan iyi yerlerde çıkmaktadır. Fiyat ayarlaması yaparak sadece Merchant üzerinden hatrı sayılır sipariş alabilirsiniz.
Sitede bilinen marka ve bilinen model ürünler satıldığı için çok fazla reklama gerek yok. Fiyat avantajı olduktan sonra hızlı sipariş gelir

Site ile ilgilenmek istemez. Ürünler XML ile sitenize aktarılır. XML aldığım firmadan veya Mevcut ürünlerin XML'ini başka yerden alma şansınız yoktur. Siteyi alan kişi ömür boyu XML aldığım firmanın ürünlerine erişme şansı da elde edecektir. Ayrıca XML'e sürekli yeni ürünler eklenmektedir.

Kar marjı %15 ile %40 arası değişmektedir. Ürünler değerli ürünler olduğu için %15 kar marjı bile iyi kazandırmaktadır. En ucuz ayakkabı fiyatının 3 bin TL olduğunu baz alırsak ne demek istediğim daha iyi anlaşılır.

Sitede 5500 civarı ürün eklidir fakat en az %50-60 kadarı pasif durumdadır.

Sitede opencart kullanıyorum. Opencart'ı kendim komple elden geçirip optimize ettim. Sıradan bir hosting'de bile sorunsuz ve kasmadan çalışır.
Şu an sitede 5k ürün ekli. Dileyen kontrol edebilir.

İstediğim fiyat Opencart optimizasyonu yaptırmaya kalksanız ödeyeceğiniz fiyattır.
İyi bir yatırım yapmak isteyene şimdiden hayırlı olsun.

Site için istediğim fiyat 3200 TL

WhatsApp

Site adresi :www.filoutdoor.com
Sitenin aylık getirisi:
Sitenin açılış tarihi: 2022-11-04
Kategori / sitenin içeriği: Outdoor Giyim - Kamp Malzemeleri
Günlük hit sayısı: 20-30
Ziyaretçi kaynağı:%90 Google
Domainin yaşı: 1 ay
Site tüm içeriği birlikte mi satılık? Sınırlama var ise neler?: Tüm içerik
Hosting dahil mi?: Dahil
Banlı olduğu sponsor var mı?: Yok