Domain satışıyla ilgili bir site açmayı düşünüyordum. Bunun için bir konu açtım. Daha önceden hazırladığım taslak site (fikir edinilmesi için , hatalarla dolu, responsive değil gibi) konunun alt kısmına da linki bıraktım örnek olsun diye. Bunu domainle alakalı olduğu için Domain genel kategorisinde paylaştım. Altına bunları , şunları yapmayı düşünüyorum olur mu sizce bu iş felan diye yazdım. Sağolsunlar üyelerden de çeşitli güzel yorumlar aldım. Şimdi bunu kim sildi bilmiyorum yazmıyor bir yerde.

-Site tanıtımı yapmıyorum fikir alışverişi yapıyorum yeni açıp yayına aldığım bir site değil.
-R10' da domain alım satım kategorisi olduğunu 13 yıllık üye olarak bilmeyecek değilim. Açtığım konudaki siteyi rakip olarak mı gördünüz bu kategoriye bir anlam yükleyemedim. (Çünkü ilettiğiniz mesajda bunu belirtmişsiniz.)
-Fikir alma kategorisine ekleseydim bu seferde gene silip şu kategoriye mi ekleyin diyecektiniz.

Ayrıca konuyu taşıyabilirdiniz. Yada ne zararı vardı alakasız bir kategoride açmamıştım sonuçta

Burada yanlış kategori yüzünden mi silindi konum yoksa r10 alım satım varken bura da böyle şeyler paylaşamaz mısınız diyorsunuz.

Bu iş doğru değil arkadaşlar, abiler ....

Yani şimdi bu açtığım konunun neresi rahatsız etti.

Bir sürü yazan vardı eve geldim teşekkür edecektim hepsine bir baktım konum silinmiş .

ÖNEMLİ NOT

10 kere pm attım report ettim konu açtım forumda ware-z uygulama satıyorlar diye kimse cevap vermedi..

Adamlar sellmyappden aldığı 100 dolarlık uygulamaları satış hakları bizde diyerek reskin bile yapmadan r10 da satıyor ve aynı uygulamayı siz sellmyapp den alsanız bile bu forumda sadece ben satabilirim satış hakları bende diyor. (Aynı Mafya) Report ediyorum , konu açıyorum, moderatöre özel yazıyorum. Cevap yok..

Bunu bir kişi değil birçok kişi yapıyor.

Adam 2 saatte bir konu açıp aynı appleri reskinsiz satıyor. Kimseye de sattırmıyor.

Şu bir gerçek forumda attığım report ve mesajların kanıtı var kimse bana dönüş yapmadı ( Bir kişi döndü oda üst yönetime ileteceğim dedi. Oradan da dönüş gelmedi.) aksini düşünen moderatör varsa mesaj atabilir. Kanıtlarıyla herşeyiyle duruyor. Bu yapılan yasal değil buna müsade eden de bu işe ortak oluyordur kısa ve net

Buraya açıyorum çünkü "yazdığım moderatörler" cevap vermiyor.

Bura da kimse hayrına moderatörlük yapmıyor herkes ticaretin ekmeğinin peşinde. Aksi davranışları gösterenler yaptıklarından sorumludur. ve Bunları kanıtlamak la yükümlüdür.

Şimdi bir moderatör gelecek bir yazı yazacak ve konuyu kapatacak. Ama bu asla çözüm değil... Burası ticari bir kurum fakat bazı kişiler kendilerini ve ticaretlerini bütün ticareti kapsayan R10.NET markasının önüne geçirdiklerini düşünüyorum. Yoksa böyle bir durumda bu kadar ilgisiz davranılmaz. Teşekkürler.