Merhaba arkadaşlar birkaç gün önce Telefon Kaydı İçin Kıbrısa Gittim ve havalimani civarından hiç çıkmadan 4-5 saat sonra geri döndüm. Tek amacım Yurda Giriş Çıkış Yapmaktı.
Sadece Havalimaninin Dışına Çıktım Hiçbirşey Yok Etrafta, Gidip Gezebileceğiniz vs. bir yerde değil Havalimani.
Öncelikle erken saatte gidin, Uçak 22:50'de kalkıyordu Ben 17:30'da yola çıktım, Sabiha Gökçene Gitmem 3 Saat Sürdü. Su Yemek vs. Yasak Değil Çantanızın içinde dursun geçebilirsiniz kimse birşey demiyor. Sıvı yasak vs. diyorlardı hiç alakası yok.
Pasaport kontrolünde çok sıra oluyor 30-35dk bekledik. 3 Adet Arama Noktasından Geçtik, Her Seferinde Detaylı Oluyor, Kemer vs. Çıkartılıyor.
Uçak 1 Saat 20 Dakika Sürüyor, Bunun 40 Dakikası Havada Geriye Kalanı Pistte ve İniş Kalkışta Geçiyor.
Pasaport Noktasından Geçtiğinizde Direkt E-Devlet'e Düşüyor Yurttan Çıkış Yapıldığına Dair.
Kıbrıs'ta Havalimaninda Euro ile satılıyordu herşey, su vs. bolca alın.
Hava hiç soğuk değildi Kar Montuyla Vs. Gittim ben Terim hiç kurumadı diyebilirim. Üstünüzü çok sıkı giyinmeyin, Havalimanindaki Polisler vs Kısakolluydu O Derece.
Kimlikle Giriş Çıkış Yaptım, Pul Ücreti Vs Ödemedim.
Geri Döndüğüm Ertesi Günün Akşamı Telefon Kaydı Yaptım. 20 Saat Sonra Sim Kartim Aktif Oldu Sorunsuz Bir Şekilde.
Şunu diyebilirim ki Hayatımda ilk defa Yurtdışı Seyaheti yaptım her ne kadar Yavru Vatanda Olsa ; Türkiye Gibi Ülke Gerçekten Yok Geri Döndüğümde Toprağımızı Öpesim Geldi.
Not: Başta Bu Meşakete Değmez Desemde, Gittim Artık ve Şimdi Telefon Konusunda Rahatım. O Gün Keşke Gitmesemiydim Acaba Desemde Şimdi İyi ki Gitmişim Diyorum.