Merhaba

Coşkun Bey sizi bu konuda uyardığı için tekrar gündeme getirmeye gerek yok. Uyarıldığınız zaman konularınızın büyük kısmı bilgi içerikli değil reklam amaçlıydı.
Off-Topic ya da bilgi kategorilerine açılan reklam amacı taşıyan konular siliniyor. Sizin konular da bu nedenle kilitlenerek, reklam yapmak istiyorsanız reklam satın alarak diğer üyelerin hakkına girmeden konu açabileceğiniz belirtilmişti.

Globalciuc adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ya hocam ben birinin selamına Aleyküm selam yazdım diye 3 gün ban yedim sen neden bahsediyorsun 😃

@Coşkun Çetin; etiketliyorum gerçekten selama aleyküm selam dedim diye 3 gün ban yedim.
Siz aleykum selam yazdığınız için banlanmadınız. Yanlış bilgi vermeyin lütfen. İlgili moderatör açık ve net şekilde bilgi verdi zaten sizlere.
Bir üye yardım için konu açıyor ve siz post kasmak için alakasız mesaj atıp çıktığınız için banlandınız.

Sorum var kategorisi : Soru cevap, fikir alma, hayata dair sorular, sorun ve çözüm önerileri gibi aklınıza takılan soruları sorabileceğiniz bilgi ve paylaşım kategorisidir. Kategoriyi amacı dışında kullanmak yasaktır.

İyi forumlar.