Merhabalar, öncelikle bugün 3 aralık dünya engelliler günü bu sebeple tüm engellilerin engelliler gününü kutluyorum. Ben Ufuk, 26 yaşındayım. 2014 yılında sığ suya atlama sonucu omuriliğimin C5 seviyesinden hasar aldım ve boyundan aşağı felçli kaldım. Sadece boynumu ve kollarımın bazı bölgelerini hareket ettirebiliyorum. Ağır Derecede Engelliyim(%97) ve İş Arıyorum. Yardıma İhtiyacım Var.
Bu siteye daha önce de 2020 yılında konu açmıştım onun linki
BURADA o zaman da iş arıyordum sonra Allah razı olsun bir arkadaş yardım etti ve beraber çalışmaya başladık. YT işine girdim bir kanal açtık PK açtık ve videolar atıp para kazanmaya başladık. Çok olmasa da kazanıyordum ama malum Youtube bu birkaç ay sonra kanal kapandı ve yine işsiz kaldım. Ardından yine iş aradım bir telegram kripto grubu vardı orada biraz çalıştım siteleri vardı airdrop refli makaleler falan yazdım ama oradan hiç para gelmiyordu sadece reften ne gelirse o yüzden orada çok durmadım. Bir kripto fenomenine durumumu anlattım zaten sürekli evdeyim 7-24 boşum dedim anlaştık onla çalışmaya başladım telegram gruplarına moderatörlük yaptım bazen iş olursa excel de düzenleme falan yapıyordum o zamanda kripto paralar uçuşa geçiyordu her şey iyiydi sonra kripto paralar 1 seneden beridir düşüşte olduğu için herkesin moraller sıfır gruplar boş kaldı bu yüzden 6-7 ay önce işten çıkarıldım.
Yine şuan bir şeyler yapmaya iş bulmaya çalışıyorum ama olmuyor. Ekonomi ve ülkenin durumu yüzünden çok zor günler geçiriyorum. Yemin ederim ihtiyaç olmasa para umurumda değil ama öyle bir dönemdeyiz ki normal insan bile çok zor geçiniyorken benim gibi ağır hastası olan bir aile için yaşam cidden çok zor. Örneğin, bu hastalıktan ötürü hareketsizlikten çok kilo aldım ve tekerlekli sandalyem artık dar geliyor. Yeni tekerlekli sandalyeye veya bazı aletlere ihtiyacım var ama dolar üzerinden olduğu için çok pahalılar alamıyorum. Evde ben, annem ve babam yaşıyoruz. Kendi ihtiyaçlarımı gideremediğim için annem bana bakıyor, babam ise gençlik sporda temizlikçi olarak çalışıyor. Hem aileye destek olmak hem de çalışarak hastalığım yüzünden sıkıntılarımı atmak istiyorum. Vücudum boydan aşağı olduğu için ellerimde de sorun var ama bir şekilde laptop kullanabiliyorum, yazabiliyorum. Nasıl yazdığıma dair videom var isteyene özelden atabilirim. Azimli ve çalışkanım ne iş olursa yeter ki yapabileyim yaparım. Günün büyük kısmı boşum hastaneye gitmediğim sürece hep evdeyim. O kadar yük var ki üstüm de sürekli kilo sorunuyla, yaralarla, idrar yolu enfeksiyonuyla, hastalıklarla uğraşıyorum. En azından maddi olarak bir sorunum olmasın istiyorum. Çok hayata küsüp depresyonlara girdim ama çözüm degil. Ne olursa olsun savaşmak direnmek istiyorum.
Bana yardım edecek, iş verecek veya aklında herhangi bir sorusu olan kişiler özelden yazabilir. Her türlü belge, rapor ve ve video atabilirim hatta görüntülü görüşebiliriz. Vaktinizi aldıysam kusura bakmayın, Allah herkese sağlık, mutluluk, huzur versin. Allah hepimizin yardımcısı olsun.