Konu
Hazır Proje Bağlantısı Gerçekleştirilicek. php api , json api ,
03-12-2022, 00:48:58
Nipkos
Üyeliği durduruldu
Hazır Proje Bağlantısı Gerçekleştirilicek. php api , json api ,
Teklif Ver
MYSQL PhpMyadmin Veriler Hazır halde Api kaynak kodlarıda hazır ve bağlantıları gerçekleştirilmesi için sağlam bilgili kişi aramaktayız . MongoDB ile olan ve Mysql phpmyadmindeki verileri siteye eklemek için api sistemi kaynak kodları mevcuttur daha önceden api kodları aktif bir şekilde çalışıyordu ama üzerinde değişiklik yapıp yeni şekilde bağlantısını yaptırmak istiyorum. teklife açığız .
Teklif Ver
API kodları aktif bir şekilde çalışıyordu ama üzerinde değişiklik yapıp yeni şekilde bağlantısını yaptırmak istiyorum, MySQL ve MongoDB Veriler Hazır halde önceden yapılan PHP dosyaları da hazır.
Teklif Ver
1) MongoDB ve MySQL 'de yüklü olan verileri bizim php dosyalarımız ile uyumlu hale getirilecek, (Kullanıcı bilgileri değişecek veritabanı ve tablo isimleri aynı önceden yapılan PHP dosyaları çalışacaktır)
Teklif Ver
2) MySQL 'de ekli olan bir tabloyu elesticsearch 'a uygun hale getirilecek ve elesticsearch motoruyla da sorgu yapılacak, (elesticsearch arama motoru hakkında çok fazla bilgimiz yok MySQL veritabanı elesticsearch dönüştürülüp sorgu PHPsi hazılanacak)
Teklif Ver
3) API Dışarıya açılacak örneğin 92.52.314.82/sorgu?ad=bionluk urlsi ile sorgu yapılabilecek, (Sunucu verimerkezi şekline girecek daha sonrasında yapacağımız projelerden bu URL istek atarak veri çekeceğiz)
Teklif Ver
4) Bu URL adresine atılacak istekleri benim belirlediğim ipler izin vericek İp tanınmıyor ise sorgu atmayacak, (ip tanımı için arayüze gerek yok kodlardan değiştiririm)
Teklif Ver
5) Bu URL adresine istek gönderen İP adreslerine birde limit-hak koyulacak. (hak tanımı için arayüze gerek yok kodlardan veya veritabanından güncellerim)