Sözde demek istediniz sanırım
Herkes ana sağlayıcı hocam 😂
Peki ama bu ayrı ayrı olsa dahi ana hizmet sağlayıcılarına dair bir öneriniz var mıdır?
Ana saglayıcı bulmanız imkansız gibi birşey kime sorsanız ana sağlayıcıyım diyecektir bütün mecraların tek bir ana saglayıcısı yok her hizmetin ayrı ayrı saglayıcıları vardır.
Her panel derken biraz ucu açık olmadı mı hocam? Mesela benim de smm panelim var ama direkt başka yerden çekiyorum ilk çıkış yapan site değilim. Benim kastettiğim ilk çıkış yapan servis sağlayıcılarını bulmak aslında
Hocam her panel ana sağlayıcı birisi beğenin ana sağlayıcısı birisi takipçi biris Instagram biris tiktok birisi discord hepsinin kategorisi servisi fiyatı farklı her panelden ne üretiyorsa onu almanız gerekir
Kontrol ediyorum hemen
Merhaba hocam, PM İletildi
Özelden detay iletebilir misiniz?
Size 365 günü 3.35 den sağlayabiliriz en uygun fiyat
Çok teşekkürler hocam, özelden mesajınızı dört gözle bekliyorum
Merhabalar hocam, daha önce smm panel site düzenlemesi işi yaptığımdan biliyorum birçok yer yabancı sitelerden dolar üzerinden çekiyor. Örneğin : 0.25$ gibi gibi. Burada ana sağlayıcı bulmanız zor.
Not defterine yabancı siteleri kaydetmiştim ama bulabileceğimi zannetmiyorum genede göz atarım bulursam 5-6 adet gönderirim instagramı bi yerden twiti biyerden çekersiniz mesela kolay gelsin.