Çözüm yok değil. Bu durumda bazı şeyleri belki biliyorsun bilmiyorsanda öğreneceksin.

Affilate Marketing
Seo - On Page / Off Page
Seo Tool (Özellikle GSA)
Adobe ürünleri üzerine yetkinlik
Mümkün olduğunca kafa yoracaksın Mobil üzerinden oyun kodlama. (Kendini sıkıntıya düşürmeden)
vs..
Seni hiç tanımıyorum. Belki bu konularda uzman bile olabilirsin. Farklı konularda var. Kişinin yetkinlik düzeyine göre öneride de bulunulabilir.

Bunların üzerine yoğunlaştığında, ilgi odağın bunlar olduğunda çift taraflı kazanırsın. Şöyle ki;

Kendini boşluktan ve sıkıntılı düşüncelerden uzaklaştırmış olursun. Sen de çok iyi biliyorsun ki Epilepsi nöbetlerinin olmasına en çok katkı sağlayan konuların başında bunlar gelir.
Bulunduğumuz platform, hepimiz için altın değerinde. Eğer doğru kullanırsak. Belki farkında bile değiliz ama gerçek olan bu. Hem her türlü bilgi paylaşımını yapabiliyoruz, hem bilgimizi ve becerilerimizi satabiliyoruz.
Gerek ülkemizin içine, gerekse yurt dışına ciddi işler yapabilirsin. ****** gibi platformlar üzerinden ailesini geçindiren arkadaşlarım vardı 3-5 yıl öncesine kadar. İş aramıyorlardı, sgk primlerini kendileri yatırıyorlardı.
Hem evden çalışmanın konforunu yaşarsın, hem ben iş bulamıyorum stresin olmaz, hem de pasif görünen ama ömrünün sonuna kadar her şekilde geçimini sağlayacak maddi bir noktaya erişirsin.
Bu tip konular üzerinde yetkinliğini arttırmanı tavsiye ederim. Umudunu kaybetme, gayret et, sabret, şükret. Kapılar teker teker açılır inşaAllah.