DartkGandalf adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ahaha hocam ben sizin paylaştığınız şeye daha çok güldüm. Bu verileri paylaşınca tam olarak ne oldu, neyi ispat etmeye çalışarak paylaştınız bu verileri anlamıyorum...

Listedeki ülkelerin yarısının ihracatı zaten ithalatından fazla, bu birincisi.

İkincisi ülkelerin zaten ihracat rakamları iyi durumdayken listeye almadığınız geri kalan 190 küsür ülkeyi ne yapacağız?

İhracatını arttıran arttırıyor, Türkiye şu anda yazılımcı ve doktor ihracında ama epeyce yükselti o konuda hakkını yememek lazım. Bir de Hitler döneminden bahsediyorsunuz.

O kadar komiksiniz ki...

Bir şey bildiğinizi ispat etmek için bir şeyler paylaşmaya çalışıyorsunuz, paylaştığınız şeyler dahi absürt, çok komiksiniz gerçekten.

Milletten bihaber mi yaşıyorsunuz, adam portakala şu kadar para vermiş, ee o kadar verebiliyorsa demek ki parası var dersiniz. Millet açım diyor, siz sabun diyorsunuz. İnanın çok komiksiniz.
Bende markete gidiyorum. Ev geçindiriyorum. Portakala 15 lira verdiğimi de biliyorum 25 lirada ama 50 lira görmedim hiç. Benim örnek verdiğim ülkeler milletin kendine baz aldığı ülkeler genellikle.

Bir de listedeki ülkelerin yarısının ihracatı ithalatından fazla değil. Buyrun inceleyin.

https://wits.worldbank.org/countrystats.aspx?lang=en

Mezuniyetiniz nedir acaba?