Bu da hakı bir bakış açısı ancak 2.000 TL ye kadar olan rakam maalesef çok çok küçük bir yük olmayacak tutarda durum oluşturuyor.
Keşke gece yarılarına kadar çalıştığınız yid modeli tüm garantili havalimanları, otoyol, köprü, şehir hastaneleri gibi konularda da aklınıza gelse. (Burda biraz sinirlendim ama laf sokmak için değil affola)
Rakam çok küçük hocam, gerçekten bu tutarda icralık olan insanlar maalesef barınma ihtiyaçları için icralık olan insanlar.
Devlet bunlar için minimum oranda bir hak sağlamalı, en azından şunu düşünüyorum bir çok Suriyeli bakarken, finanse ederken bu rakam onları 1000/i kısmına bile denk gelemiyor maalesf.
Önce fuzuli kısımları kısıp sonrasında bunu yapsalar ben de sizin gibi destek veririm ama bu kadar fuzuli masrafın yükü sırtımıza binmişken kendi vatandaşımız için bunu yapmak bizi gocundurmamalı.
Alakaya maydonoz... Her iki düşüncede de senin gibiler yüzünden sorunlar oluyor...
Devlet kendi imkanıyla yapabiliyorsa onlarıda devlet yapacak yada işletmek isteyen tahattüt almadan yapacak.
Cahillik zor iş... Konudan konuya atlama...
Ayrıca senin borcunu ödemek zorunda değilim. Kimse kimsenin borcunu ödemek zorunda değil.