Espriyse gülerim. Espri değilse cahillik derim.
Amerika
TOPLAM İHRACAT. 1,8 trilyon $
TOPLAM İTHALAT. 2,8 trilyon $
Fransa
2021 yılında ise Fransa 702 Milyar USD ithalat ve 569 Milyar USD ihracat gerçekleştirmiştir.
Yunanistan
İhracat: 37 milyar dolar
İthalat: 62 milyar dolar
İtalya:
İtalya toplam 601,6 milyar dolarlık ihracat ve 557,2 milyar dolarlık ithalat
Kanada:
Kanada 2021 yılında toplam 485,7 milyar dolarlık ihracat ve 480,1 milyar dolarlık ithalat yapmıştır.
İspanya:
İhracat: 325 milyar dolar
İthalat: 363 milyar dolar
İrlanda:
2020 yılında toplam 98.38 Milyar $ ithalat ve 184.13 Milyar $ ihracat
Polonya:
317,8 milyar dolarlık ihracat ve 335,5 milyar dolarlık ithalat
Portekiz:
2021 yılında toplam 97.84 Milyar $ ithalat ve 75.16 Milyar $ ihracat
Aralarında sanırım en iyisi Almanya oldu.
Oda: İhracat geçen sene 1 trilyon 375,5 milyar avro, ithalat ise 1 trilyon 202,2 milyar avro.
Keza çok normal. Adamlarda hem ağır sanayi var Hitler dönemi itibariyle başlayan. Hem de endüstri 4.0'ı başlatan ülke. Türkiye'de o yıllarda nelerle uğraşıyordu onu da ayrıca incelemek lazım.
Sabun.
Ahaha hocam ben sizin paylaştığınız şeye daha çok güldüm. Bu verileri paylaşınca tam olarak ne oldu, neyi ispat etmeye çalışarak paylaştınız bu verileri anlamıyorum...
Listedeki ülkelerin yarısının ihracatı zaten ithalatından fazla, bu birincisi.
İkincisi ülkelerin zaten ihracat rakamları iyi durumdayken listeye almadığınız geri kalan 190 küsür ülkeyi ne yapacağız?
İhracatını arttıran arttırıyor, Türkiye şu anda yazılımcı ve doktor ihracında ama epeyce yükselti o konuda hakkını yememek lazım. Bir de Hitler döneminden bahsediyorsunuz.
O kadar komiksiniz ki...
Bir şey bildiğinizi ispat etmek için bir şeyler paylaşmaya çalışıyorsunuz, paylaştığınız şeyler dahi absürt, çok komiksiniz gerçekten.
Milletten bihaber mi yaşıyorsunuz, adam portakala şu kadar para vermiş, ee o kadar verebiliyorsa demek ki parası var dersiniz. Millet açım diyor, siz sabun diyorsunuz. İnanın çok komiksiniz.