1) Severim çünkü bir çok konuda beni geliştirdiğini düşünürüm.
2) Beni tamamen özgür bırakan her tür kabulümdür, hikayeyi oyuncuya dayatan oyunları sevmem.
3) Günde 5-6 saat
4) PC
5) SCUM, TFT, ARMA III, DayZ, ARK etc...
6) Hayatta kalma oyunlarını severim, stratejik anlamda beni geliştirir ve sanırım biraz da zombi kıyamet senaryolarının gerçek olması hayalimden dolayı
7) Hayır
8) Web Sitesi
9) İyi yönleri saymakla bitmez, fakat bana göre eksik yönü oyunların kategorize ediliş biçimi.
10) Steam'in yerini almayı planlayan gariban gözü ile bakıyorum açıkçası.
11) Blizzard ve onun elinin dokunduğu her yapımdan nefret ederim. Paracıl bir firma.
12) Açıkçası hiç umursamadım.
13) İsmi markalaştıran yaptığı işler ve atılımlardır. Bu yüzden isim önemli değil.
14) Değişkenlik gösterir.. Bu bir oyun ise rahatız olurum çünkü PC oyuncusu ile illaki bir noktada farklılıklar olacaktır, buna en iyi örnek reflexler. Ama bu bir program ise her yerden erişmek hoşuma gider.
15) Oyunlara verdiğimiz paralar, o oyunun gelişmesine yardımcı olan en önemli etken. Bu yüzden abartı olmadığı sürece verdiğim paraya acımam. 5 TL verip alacağım oyun maddi imkansızlıktan dolayı 1 sene sonra kapanacaksa 5 değil 50 vereyim uzun ömürlü olsun.
16) Hayır
17) Razer'ın böyle bir şeyi vardı sanırım. Bu güzel bir şey ama kimse ben oyun oynayayım da araba alayım diye oyun oynamıyor. Biraz şişirilmiş bir sistem sanırım.
18) Pazar sistemini eksik buluyorum. Steam'in pazar sistemi kart satışından ibaret (neredeyse). Bunun yerine oyun içi içeriklerin de satılmasını yeğlerdim.
19) Doğrulanmış bir profil olması kafi bence.
20) Hayır
21) Genelde full grafik oynamayı sevmediğim için hayır bakmam.
22) Böyle bir uygulama zaten var lakin gereksiz. Çünkü bunu saptamak mümkün değil, oyun içi ayarlar ile sistem gereksinimini karşılamasanız dahi oynayabildiğiniz oyunlar mevcut.