yaklaşık 1.5 - 2 ay kadar süre geçti ve 1 haftadır yavaş yavaş index almaya başlıyordu. şimdi neredeyse tamamen index almaya başladı. 2 proje tamamen index aldı bir diğeri daha yavaş index alıyor ama alıyor.
bir de bu siteler içerikleri çok kaliteli olmasına rağmen ilk 50 ye giremedi. zamanla daha da iyi yerlere gelir umarım.
bunları yazmamın sebebi konuyu takip edecek olan kişilerin ufak da olsa bilgi edinmesi. belki faydası olur.
herhangi bir çalışma yapmadım ya da yaptırmadım. birkaç dokunuş yaptım tabii ama ondan olduğunu sanmıyorum. bence içerik üretmeye devam edip beklenmeli. sonuçta bir yerde mecbur index alacak. google yeni içerik ve siteyi kabul etmeyecek değil.
katkı sağlayan herkese teşekkürler.
Bende 3 gündür düzenli içerik giriyorum bugün ana sayfa index aldı onun dışında yok
Benim de 2 sitemde aynı problem var. 1 Ay oldu daha index almamış bugün kontrol ettim. News kayıtları olmasına rağmen almıyorlar bir de.
Yeni açtığım bütün siteler geç index alıyor ancak manuel dizine ekleme yaptığımda 1-2 hafta arasında her gönderdiğimde dizine ekleniyor. Console’ dan ayarlarda Google bot ziyaretlerine bir bakın sitenize uğruyor mu.
Hocam yeni sitelerde sorun var ve Google webmaster yardım topluluklarında bu sorun oldukça tartışılıyor -ki aynı şekilde yeni sitem için aynı sorunu yaşıyorum.
Çözümü sabırla beklemek ve özgün içerikler girmeye devam etmek, ayrıca sosyal paylaşım ve kaliteli sitelerden backlinkler almanız indexleme yani dizine ekleme sorununu kısaltacaktır.
Site adresini gönderir misin?