ARORA Capuccino 50 motorunu aldım, daha dün

Direk bayi çıkışlı olarak 80e çevirip veriyorlar, tüm bayilerde böyle genellikle

İlk aldığım gün düz yolda turlamalar vb yaptım, bi 10 15 km yokuş aşağı ve düz yol yapmışımdır.

Bugün ofise gideceğim sırada, yokuş çıkarken motor 3 kere tekledi durdu ondan sonra marş alıyor ama marş aldıktan gazı verdikten 2 metre sonra motor arıza ışığı yakıp duruyor tamamen ve motor arıza ışığı yanıyor daha 1 günlük motor.

Servisine verdim, ama motoru tamir ederseler benim 2. el almamamın hiçbir avantajı olmayacak bana, ufak tefek farında bir şey olur başka bir yerinde bir şey olur ama motor tamiri olursa gerçekten üzücü olacak benim için bu durumda ne yapmam gerekir hiç başına gelen var mı? motor kullananlar bilir motor arıza ışığı yaktığında her ay her hafta bir şeyler çıkarır özellikle 50liklerde tavsiyeleriniz var mı?

servis geldi aldı henüz bir şey demedi yarın söyleyecekler ne tamiri yapılacak neyi var diye

birde, motor orta ayaklıktayken gaz verince sorunsuz gazlıyor teker falan döndürüyor ama motora binip direkt gazlayıp hareket ettirince 2 metreye kalmadan durup arıza ışığı yakıyor belki bilende vardır motorcu arkadaşlarımız arasından