fatihbaz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
malasef bizler için büyük bi sıkıntı.youtube örnegi üzerinden gideyim ; youtube spamdan güzel paralar kazanıldıgı günlerdi.özellikle yüksek kazanç saglayan çogu kişi gidip vergi dairelerinde resmen yalvardı,bi yol bulun abi vergimi vereyim diye.vergi daireleri ise ytden gelen paraya bi vergi olmadıgını söyleyip gönderdi herkesi.bu kişilerin ısrar etme sebebi,ben her ay banka hesabıma ytden 150-200k tl para alıyorum.bu devlet elbes gelip bana bu para nerden geliyor diyecek düşüncesi idi.sonrasında kaldı öyle...neyse aradan bikaç yıl geçti ve ytden kazanılan paralara vergi geldi.üstelik bu daha önce kazanılan paralarada vergi + ceza eklendi.resmen verelim diye yalvardıgınız vergiyi devlet sizden almadı o zaman.sonrada sen neden vergini vermedin diye bi dünya ceza kesti diye düşünün yani...şimdi bu web adsensede vergi vermeyeyim desen,yarın bigün bi bakıyorsun cezası ile birlikte ödetiyor devlet.vereyim desen,web adsenseler kapsam dışında.kısacası vergiyi versende vermesende yaptıgın yanlış şuan.yarın bigün bu parayı verdin diye dahi devlet/vergi dairesi sorun çıkarabilir yani burası türkiye
çok güzel özetlemişsiniz