umarım sıra alıp,doktorda halledebilirsiniz hocam.diger yollar çok riskli geldi bana,sebebinide anlatayım...benim çenemde et beni vardı,traş olurken özellikle çok sıkıntı çekiyordum.yanlışlıkla kenarına dokunsam,2 saat kanardı.bazen diyordum elimde hazır jilet var,kesip atayım şunu diye o kadar sinir ediyordu beni yani...sonra özel bi hastahanede göz doktoruna annemi götürmüştüm,doktor tanıdık.sürekli beni almakla ilgili takılırdı bana.tamam dedim,al hadi...birisini aradı telefonla,ameliyathaneye geç hemen geliyoruz dedi.koltuga oturttu beni,benin oldugu yere bi igne vurdu ve anneme sen burda bekle dedi,bana da peşimden gel dedi.üst kata çıkıp ameliyathaneye girdik,uzandım,yüzüm zaten uyuşmuştu o arada.yüzümdeki beni kesip aldı,dikti,kalktım.bunların tamamı 5dk sürmedi...yüzüme bi örtü serdiler orada ama üstde ayna vardı,oradan izledim adam keserken.yüzeyde görünen şey mercimek tanesi kadardı.ama adam onu yerinden oyup çıkardıgında şok oldum,resmen buz dagının görünen yüzü imiş benim gördügüm.altdaki kısmı onun 4-5 katı rahat vardı,kendiside söyledi zaten kocamanmış filan diye yanındaki asistanına.sonra kalkıp odasına gittik tekrar,bi krem yazdı gönderdi.ne öncesinde,ne sonrasında en ufak bi agrı yada herhangi sorunum olmadı.demek istedigim şu ; iple filan üstde görüleni düşürdünüz diyelim,o an bi sorunda olmamış olsun.aslında yüzeyde görülen kısmı alıp,asıl sorunlu kısmı içerde bırakırsanız ilerde hem tekrar gelir bence hemde daha büyük sorunlara yol açabilir.umarım doktorla halledebilirsiniz işinizi.