Hocam benim 0 abonem var altı üstü 2 tane video attım 800 izlendi bunlari silince youtube bana niye yaptırım uygulasın ki. Her seferinde sim kart alıp sıfırdan gmail mi acicam ben ? Atıyorum 5 sene geçti 100 bin abonem var. 1 video hoşuma gitmedi sildim. Gizliyede almadım. Youtube benim kanalımı neden gözden çıkartsın ? Sizin dediğinize göre bu iş çocuk oyuncağı olur. Adam video çeker sevmezse siler. Bu youtubeu ne ilgilendirir. YouTube kanal açarken bize gelip video silersen küserim demiyor ki. İsim vermiyim ama 5 10 milyon aboneli youtuber lar bile yeri geliyor video siliyor. Bu çocuk oyuncağı mi 1 video sildim hemen gmaili de sil herseyi sil 0 kanal aç.
Ben sana "yaptırım uygular" demedim. Yaptırım kural ihlaline uygulanır. Burada kural ihlali yok. Bir tercih var. Ben tecrübeme dayanarak bu yorumu yapmaktayım. Hani bu işle hobi amaçlı ilgilenen biri değilim. Ruhi Çenet gibi fenomen kanallarla çalışmış biriyim. İşin mutfağında çokça bulundum. Ve Fenomen kanalların katı tercihleri vardır. Bunlardan biride video silme olayıdır. Video silmek etkileşimi düşürür. Haaa sen dersen ki ya benim kanal zaten etkileşim almıyor. E o zaman etkileşim tabiki düşmez. Çünkü sıfır etkileşimden daha düşük bir etkileşim matematiksel olarak imkansız dolayısıyla izlenmen sıfır veya sıfıra çok yakınsa sil tabi. Çünkü zararın matematiksel olarak olmayacaktır zaten.