Levent13 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Router işine baktım hocam ubuntu kurup ip'yi tanımlayıp gateway çıkışını oradan yapabileceğini söylüyor. Tek makale bu var başka makale de var mı bilmiyorum ücretli destek alsak nasıl yaptığınızı anlayamayacağız sizin anlatımlarınız sayesinde aydınlanıp kendimiz çözmek istiyoruz ayrıyetten bu sorunları yaşayan diğer kullanıcılar için eğitim amaçlı bir makale olacağını düşünüyorum.
Makaleler anlatıcı, ama İngilizce; herkesten bir anda ağ yapılarını ve temel ağ sistemi okuryazarlığını beklemek doğru değil.
Ben veya başka uzmanlar destek sunduğu zaman, sorup öğrenme ihtimali var birebir; ama makaleler/tutorialler sadece hazır konfigürasyonları anlatıyor genel olarak.
Bu arada forumda bununla alakalı bir konu vardı detaylı, kimin yazdığını hatrlamasam da uygulanabilir ve anlaşılabilirdi.