metomann adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Al benden de o kadar hocam, bir bakarsın 150-200 bin kişinin faydalanabileceği bir yasa çıkarırlar milletin hevesi kursağında kalır. Ondan sonra adı EYT liler için yasa çıkardık olur. 1992 girişliyim, prim vs tamam yaş 49....

Yasalaşmadan konuşulan, yazılan, çizilen vs hiç bir şeye itibar etmemek lazım.
1999 öncesi girişlilerin o günkü şartları karşıladığı anda emekli olacakları bir sistem geleceğini düşünüyorum. Daha geride kalan bir şey olmaz. o zaman çözülmüş olmuyor çünkü. Seçimde bu kadar kritik durumda bir oy dağılımı olması EYT liler için büyük şans. Ancak sonraki girişliler için durum zor. Emekliliği hedefleyerek maaşlı işte çalışmak büyük bir hata. Dünya artık girişim ve özgürlük dünyası. Gençlere emekliliği planlamayı tavsiye etmiyorum.

A.AY adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Konudaki en iyi yorum. 40 yaş üstü kuşak eyt ile bir şekilde halledecek. Bakalım benim gibi 90 doğumlu 2010 üstü SSK girişli olanlar ne yapacak.
Saniyorum bizde 7000 prim, 65 yada 70 yaş limiti vardı yanilmiyorsam
Yukarıda yazdığım gibi girişim planlamak ve eforun büyük kısmını zamanınızı kendiniz için çalışarak kendiniz için kullanacağınız değer üretme ve bundan faydalanma üzerine bir plan yapmanız lazım.