40+ yaş tavsiye, krup bir tür virüstür, öksürürken sözüm meclisten dışarı havlama sesi gibi gelir kulağa. Antibiyotik gereksiz , zaten antibiyotikler virüslere bir etki göstermez. Gerçekten krup olup olmadığını öğrenin. Doktor neden yazmış anlamadım. Başka bir doktora gösterin bence. Krupun tek çözümü yattığı oda soğuk olacak. Yani solunan hava soğuk olacak. Peteği kapatın, kapıyı açın diğer odalardan gelen sıcaklık yeter. Peteklere su asın, internetten ısı nem gösteren bir termometre alın, nem > 60 olsun sıcaklık <16 olsun. insan tabiki endişe ediyor. Benim spalarda defalarca oldu. her yaş aldığında bu hastalıklar kendinden yok oluyor.
Nem cihazları hepsi aynıdır. O paraları vermenize hiç gerek yok . Nem alma cihazları yüksekte olmalı ve çok kısa çalışıp uzun durmalı. Bence o bütçenin bir kısmını , iyi bir doktora verseniz daha iyi. Benim çocukların doktoru, krupta özellikle ilaç yazmıyordu. Sadece ateş takibi yapın diyordu. Çok tıkandığı zamanlarda iyice sıkı giydirip, Dışarıda soğuk hava aldırın.
Çok çok geçmiş olsun.