gentilbay adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
yıllar oldu spor izlemeyi takip etmeyi bırakalı. bir beşiktaşlı olarak galatasarayın maçına heyacanlanıp dua etmişiliğim vardı. ama artık hiç birine inanmıyorum kazanan belli kaybeden belli.

katarın islami bir dayatması yoktur daveti vardır. broşür koyarsın isteyen okur isteyen okumaz. camiilerde 5 vakit ibadet vardır istersen girersin ister girmezsin.

yıllarca siyonizmi araştırdım. tapınakçılar, illimunati, masonlar yahudiler ne kadar varsalar işte hep okudum araştırdım. adamlar hayatımızın her noktasına dayatma yaptılar ama kimse ses etmedi edemedi. dünyada islam adına yapılan ilk algı çalışması oldu katardaki islam tanıtımı o kadar mutlu oldum anlatamam. onların silahı ile onları vurmak açıkçası katarın buna yeteneğinin olduğuna sanımıyorum sanki bizden gitti bu iş gibi.

valla çok güzel oldu bir sürü insan müslüman olmuş kaynaklarım ise müşterilerimdir...
psikoloji operasyonu nedir nasıl yapılıyor nerde yapılıyor kimse durumun farkında bile değil

rahmetli barış manço eğer ömrü yetse idi bununla alakalı bir açıklama projesi hazırlığında imiş ömrü yetmedi