gencakrep adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam selam. Benim sorum Google search Console hakkında olacak. Search Console de bazı sayfalar indexlenmemektedir. Hataları sürekli düzeltmeye çalışsamda fazla eklenmeyen sayfa olmakta ve sayıları artmaktadır. Bunun Seo açısından bir zararı var mıdır? Yani index dışı kalması benim için sorun olmayan sayfalar bunlar. Ancak indexlenmesi gerekenler bundan etkilenir mi? Şimdiden teşekkürler.
Konu sahibi zaten çok güzel yanıtlamış ama ben de kendi yöntemimden bahsetmek isterim.

Sitelerimizin bir tarama bütçesi var. Bütçeyi daha sağlıklı kullanabilmek adına etiketleri ve değer vermediğimiz yazıları noindex olarak işaretlememiz yararımıza olacaktır. Ayrıca daha sağlıklı tarama için içeriklerimiz arasındaki iç linklemeye önem vermeliyiz. Bu kriterleri yerine getirdiğimizde Google botlarının tüm sayfalarımızı indeksleme ihtimali daha yüksek olabiliyor.

[QUOTE=Rothstein;1083876317]birçok tanıtım yazısı sattım, sadece 2-3 kişi makalelerini düzgün hazırlayarak, linkeri doğru şekilde ayarlayarak sipariş verdi.

Tanıtım yazısı sattığınız siteleri fiyatlarıyla birlikte iletmeniz mümkün mü? Değerlendirmek isterim.