Güzel kardeşim öncelikle babanıza acil şifalar dilerim.

Sen babana ağır sözler söylemişsin bu doğru değil. Durduğun an bile hata gideceksin elini ayağını öpeceksin özürünü dileyeceksin, sen anana babana sahip çıkacaksın ki sonra hanımından sahip çıkmasını bekleyeceksin ki çocukların bunu görecek onlarda sana sahip çıkacak.

Ben hanıma her zaman söylerim anana, babana, kardeşlerine her zaman sahip çıkarım, destek olurum sende benim anama babama kardeşlerime sahip çıkacaksın, arada sorun istemiyorum kesinlikle, kim ne derse desin Allah rızası için ataya sahip çıkacağız dedim olay kapandı. Kesinlikle sorun çıkmaz, çıkamaz.

Benim babamda 2017 yılında kötü hastalıktan 1 ay çok zor duurma düştü benim evimde kaldı son 2-3 gün nefes almakta zorluk çekiyordu. Vefat etmeden bir gece önce iyice nefes almakta zorlıuk çekmeye başladı saat sabaha karşı 3 falan. Babamın yanından kalktım hafif bir ses tonuyla bir sigara içip geleyim dedim babam duysun nereye gittiğimi diye. Arkamdan zorlukla seslendi bir sigarada bana ver oğlum dedi yok baba zor nefes alıyorsun Allah korusun seni tıkayabilir daha da zor duruma girebilirsiniz dedim sigarayı vermedim. Babam o gecenin sabahında acil hastaneye kaldırdık 2017-10 Ocak akşam saat 22 de vefat etti.

O yıladan beri vicdan azabı çekiyorum acaba babama o sigarayı versemiydim diye, birde şöyle düşünüyorum verseydim o an kötüleşseydi verdim sigaradan vefat ettirdin babamı diyenler olurmuydu diye ikilemde kaldım lafın kısası halen vicdan azabı çekiyorum.

Siz siz olun atanıza asla sesinizi yükseltmeyin, onlar yaşlandıkça akılları çocuk aklına geliyor ve ne söylediklerini bilmiyorlar orta yolu bulup gönüllerini edeceksin.

Keşke babam sağolsaydı da bütün servetim olmasaydı. Şuan bir anam kaldı onada gözümüz gibi bakıyoruz.

Allah herkese evladın hayırlısını versin. Siz atanıza ne yaparsanız çocuklarınızda size onu yapacaktır.

Hepinize iyi geceler.