aktif olarak 9 senedir spor yaparım her 6 ayda bir checkup yaptırırım hiçbir sorunum yok fazla uyku vicuda zarar hangi zengin iş adamı bu kadar uyku uyuyor bir araştırın derim insan vicuduna 6 saat yeterde artar bile.
Spor tavsiyemi deneyin günde 1 saat spor yapın yanlız doktor kontrolü gerekiyorsa aksatmayın onun dışında yiyeceklerinize yani midenize çok iyi bakın kesinlikle hiçbir sorununuz kalmayacaktır.
size yaptıklarımı ornek şeklinde sıralıyorum.
1 ) her 6 ayda bir vicudumu check up yaptırıp vitamin vs ve hastalıklarımı kontrol ettiriyorum.
2 ) ileri derece profesyonel fitnes ( vicut geliştirme ) yapıyorum.
3 ) herşeyden önce psikolojimi yüksek tutuyorum ve canım ne isterse onu yiyorum tabi kararınca. öyle öğün felanda yok bende.
ve günde maks 6 saat uyuyorum hiçbir problemim yok arada canım uyumak istiyor ona da öğlen 12 - 1 yada 12-2 arası bir şekerleme yapıyorum tamamdır.
bu konudan çok muzdaripseniz kesinlikle psikolojik destek almanızı öneririm.
Düzensiz ve kötü beslenme 1
Sağlığa önem vermeme 2
Stresli bir ruh hali 3
Şuan bu yazdıklarınızdan sonra en kısa sürede ilk işim sağlam bir hastanede check up yaptırıp yukarıda sıraladığım durum ve alışkanlıklarımı değiştirmek. Ayrıca küçükte olsa dışarıda temiz havada yürüyüşe başlamak, çok teşekkür ederim aradığım yanıt bu şekildeydi.