Ritim bozukluğu bende de mevcut hocam göz morlukları karaciğer yada böbrek rahatsızlığından mı oluştu diye bir düşünce de var aklımda.
Hocam bilgisayar başında göz , beden ve kafa olarak zaten aşırı derece yoruluyoruz. Evin içinde toplasan 1 saatlik odadan odaya yürüyüş harici fazla bir spor aktivitem yok, 4 senedir bu düzende bir sorun yaşamadınız mı gerçekten, göz altı morlukları, gün içerisinde aşırı uykululuk hali yada sinirlilik vb?
aktif olarak 9 senedir spor yaparım her 6 ayda bir checkup yaptırırım hiçbir sorunum yok fazla uyku vicuda zarar hangi zengin iş adamı bu kadar uyku uyuyor bir araştırın derim insan vicuduna 6 saat yeterde artar bile.
Spor tavsiyemi deneyin günde 1 saat spor yapın yanlız doktor kontrolü gerekiyorsa aksatmayın onun dışında yiyeceklerinize yani midenize çok iyi bakın kesinlikle hiçbir sorununuz kalmayacaktır.
size yaptıklarımı ornek şeklinde sıralıyorum.
1 ) her 6 ayda bir vicudumu check up yaptırıp vitamin vs ve hastalıklarımı kontrol ettiriyorum.
2 ) ileri derece profesyonel fitnes ( vicut geliştirme ) yapıyorum.
3 ) herşeyden önce psikolojimi yüksek tutuyorum ve canım ne isterse onu yiyorum tabi kararınca. öyle öğün felanda yok bende.
ve günde maks 6 saat uyuyorum hiçbir problemim yok arada canım uyumak istiyor ona da öğlen 12 - 1 yada 12-2 arası bir şekerleme yapıyorum tamamdır.
bu konudan çok muzdaripseniz kesinlikle psikolojik destek almanızı öneririm.