Düştüm hocam... Düştüm.. Aylık milyonlarca tl kazanan biri iken düştüm eksi 1 milyona...
düşmek önemli değilde, babam , canım kurban olduğum babam hastanede yatarken , uğruna canımı anında vereceğim adam , arkadaşım dostum sırdaşım herşeyim babam yatıyorken, inan bana bir namlu ile tetik arasında kaldım... Öte gitsen berimdekine zarar, beriye gelem ötemdekine zarar...
Doğrudur hocam maddi sıkıntılar zincirleme problemlerin yaşanmasına neden olabilir insanın insana olan kırgınlığa neden olabilir. Bu süreçte istenmeyen olaylar yaşanmasına neden olmuş olabilir hayatımızda istemediğimiz bir çok olay yaşanabiliyor
Eşinizi gitmek istemiyorsa hocam imkanınız var ise siz gidin yanlarında durun varlığınız bile onlara güç verecektir. Babanız orada yatarken annenizin hastanenin bürokratik işlerini yapma konusunda yardımınız olacaktır bunun yanında eşinin hasta olduğu yerde evladının yanlarında olduğunu bilmek şu annenize güç verecek Allah şifa versin babanız iyileştiği zaman sizin geldiğinizi görünce aranızın düzelmesi için bir engel aradan çıkmış olacaktır