The_AkumA adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Konuyu nereye açacağımı bilemediğim için buraya açtım ama artık gerçekten yıldım gibi bir şey.

Hem forum içerisinde hem forum dışarısında ki olaylar öyle soğutuyor ki insanlıktan bazen beni.

Yani böyle kussam anca çıkar içimden nefret.

Kimine iş yaptırırsın parayı alana kadar saniyenin 100 de biri hızında cevap yazar, Ücreti alınca iplemez kafasına göre yazar.

Kimisine zorla para kazandırmak istersin peşinde dolaşırsın. Kötü sen olursun

Kimisine extra ücret teklif edersin fiyat istersin veremez. (ki sözleşmelerde ki maddede ücretsiz cuz-i bir miktar ücret karşılığında güncellemelerden faydanılacak denmesine rağmen)

Kimisinden iş teklifi istersin sanki o sektörü tekrar icad edecekmişcesine fiyat çıkartır.

Nedir yani bir insan bir konuda bilgi sahibi değil ve onu bilgiyi, işi nacizane para ile almak isterse tepesine mi binmek lazım?

Yani olay şu mu?
-Ya bu zaten bu işten anlamıyor mecbur yaptıracak ya da zaten bilmiyor 3 se 5 diyeyim. Satınca da zaten peşinde dolaşmam istediği yere şikayet etsin benim profilimde ki ticaret puanım bana yeter bişi olmaz. mıdır olay?

Hayır benim anlamadığım biz mi yanlış yapıyoruz acaba?
Profilimde ki tüm ticaretlerimde tek tek sorsanız ben insanlarla bir ticarette anlaştığımda görüşme devam ederken en az 2 kez hesap numaranızı verin göndereyim ücretinizi demişimdir. 1 Tanesi de çıksın desin ki hayır yarım saat sonra 1 saat sonra yolladı

Ama işin başlangıcında paranın yarısı bitince paranın yarısı dediğinizde
-Ya hocam ben öyle çalışmıyorum yaaa derler

Biz iş yaptıranlar olarak üzerimize düşen herşeyi yapmamıza rağmen bu iş yapanlar neden böyle bir davranış içerisine giriyorlar?

Bir tek ben mi yanlış düşünüyorum ya da yanlış anlıyorum bu olayları? İllaki parayı verdik diye sonuna kadar düşmeyelim mi insanların yakasından. Verdim yapacaksın yapmalısın şurası şöyle burası böyle mi diyelim? iyi niyet hep bozuk mu olsun?
İnsanlarda karakter sıkıntısı var. Benim bir müşterim var. İşi yaparsın parayı 2 aya zor alırsın ve bu adam her ay milyon ciro yapıyor. En sonunda cidden sinirlendim yayını kesince döndü koşa koşa.