Size sitenizin hitinin toparlanabilmesi için bir ton kafa patlatıp yapılması gereken şeyler listesi hazırladım (ki henüz bitirmemiştim) ama siz mesajlarıma cevap bile vermediniz. Hiç değilse teşekkür edebilirdiniz, ne de olsa sizin işinizi çözmek için kendi vaktimden harcadım.
İşin ilginç tarafı, hiçbir şekilde hizmet & ürün satma çabam da yoktu, tamamen karşılıksız ve gönüllü yardım etmeye çalışıyordum.
Konu sahibi olan arkadaşa yardımcı olmak isteyenler bu durumu göz önünde bulundurmak isteyebilirler. Emek, onu hak edene verilir
Ben senle ne zaman konuştum kardşim _? de boyle diyorsun ben hatırlamıyorum sizinle konuştugumu karıştırma sen ?
hocam merhaba öncelikle geçmiş olsun. Keşke başlıkları değiştirmeden vursaydın 301 eski siten hit alıyorsa bunu yapman matıklı. coğu film sitesine seo uzmanı olarak çalıştım yıllarca bunu yaptık

sitelerin domaini kalmayınca .pw ye kadar gittik bazıları .top a kadar düştü ama hit kaybolmadı aynı yerden devam ettiler
eskş sitem hit alıyordu işte bu güncellemeden sonra 3 k lara kadar düştü aranan kelimelerde gerilere çekti google beni şuanda aldıgım hit 3 k civarı kaybulan 20 k hitimi 301 le toplayabilirmiyim acaba