Erasmus ile yüzlerce öğrenci ağırladık. Hepsi bir birinden kıymetli öğrenci kardeşlerim bugün Türkiye'nin birçok kamu ve özel sektörlerinde görev almaya başladılar. Allah herkesin yolunu açık etsin. Evet, 10 yıllık bir üyeliğim var. Bu 10 yıllık süreçte herhalde 10 milyon tane foruma bir üyelik açmışımdır. Bunların çeşitli gerekçeleri vardır elbette. R10'da olmamın nedenini eminim birçok kardeşim biliyordur ama yine de söylemek gerekirse Bilg adında bir platform geliştiriyoruz. Bu nedenle son bir senedir takip etmeye ve bu vesile ile de iş yaptığım kardeşlerimin yer aldığı veritabanını güncellemeye çalıştım. R10'da gerçekten büyük cevherler var.
Burada kalıp sizlerle güzel paylaşımlarda yapabilirdim ama Allah'a ve dinene karşı ahkam kesenlere tolerans tanıyan bir yönetim anlayışı var ve benim bunu kabul etmem mümkün değildir. Bu nedenle bu son cümlelerimi burada sizlerle paylaşıyorum ki kardeşlerim merak edip PM vs yazarsa ne olduğunu neden buradan doğru dürüst bir yeteneğin çıkmadığını, bir yerlere gelmiş insanların neden kendini gizli tutup öne çıkmadığını anlamış olurlar.
Çikolata konusuna gelince

Vallahi herkes aynı dertten yakınıyor.
Yaz öncesi ulaşırsanız TR'ye geçince size söz istediğiniz kadar yollarım.
Saygı ve sevgiler.
@Netkreatif; hala belçika çikolatası diyor CADBURY varken

tamam yaz öncesi şu tosunu sevindirelim .yazarım unutmam

aynı dertten bende müzdaribim ama milleti daha fazla günaha sokmamak için artık yazmıyorum islam düşmanlığı yapanlara. ne yazsam anlamıyorlar boş verdim bende