Ben kesinlikle bırakamam diyordum Tiryakininde tiryakisi idim 20 yıl sigara içtim ve Allaha şükür Tam 5 Yıl oldu bırakalı
sana tavsiyem şu
1 kesinlikle nikotin sakızı vesaire hepsinden uzak dur,vucuda nikotin girdiği sürece bırakamazsın
sigaraı bırakman için 3 gün yetiyor,3 gün yat uyu ne yaparsan yap ama 3 gün sonunda artık sana kalmış bir durum oluyor
en zor ise el alışkanlığı yemekten sonra yada dışarı çıktığında elin hemen sigarayı koyduğun yere gidiyor
peki bu el alışkanlığını nasıl yeneceksin onun çözümüde şu,sigarayı koyduğun yere naneli sakız koy naneli şeker koy,kuruyemiş koy,
tam 21 gün sonra beynin alışıyor artık elini attığında naneli sakız yada şeker olduğunu kabul ediyor ve el alışkanlığınıda yenmiş oluyorsun
en önemli nokta ise,1 adet su şisesi ayarla,nezaman sigara krizin tutsa bir yudum su çek,gerçekten çok işe yarıyor,bir yudum su içince sigara isteğin kayboluyor ve inanılmaz sigara isteğin tam 45 saniye sürüyor 45 saniye dayanmalısın ve o arada hemen ya naneli sakız at ağzına yada kruyemiş falan,21 günün sonunda artık hürsün
inanın şuan sigara içmek okadar saçma geliyorki sadece 3 gün sigara içmemek için 18 gün el alışkanlığı için sabrederseniz dediğim şekilde sizde bırakabilirsin
bende asla bırakamam diye gülüp gecenlerdendim
ve şunu asla aklınızda çıkarmayın,sigarayı niçin bırakmak istiyordun,bunu unutmazsan sigara canın çektiği zaman içmezsin
birde çok önemli konu şu,neyse 1 dal içeyimde artık içmicem nasıl olsa demeyin,yani sigarayı bıraktıktan sonra kesinlikle 1 dal bile içmeyin yoksa bırakmazsınız
niye bukadar uzun yazdım
bırakın diye
vallahi hala inanamıyorum 5 yıl oldu bıraktım,söylediklerimi yaparsanız sizde kesinlikle bırakırsanız